Recenzia: Liek Bayer Biltricid - Podrobnosti o liečbe opisthorchiasis v roku 2015. OSOBNÉ SKÚSENOSTI.

Asi pred 3 týždňami bola liečená v nemocnici na opisthorchiasis.

Poviem vám podrobne, ako liečba prebiehala.
Takže, liečba opisthorchiasis. Je rozdelená do troch fáz: prípravná, fáza 2, liečba, fáza 3, regenerácia.

Prípravná fáza liečby opisthorchiasis:

V tejto fáze som bol doma. 8 dní videl silný choleretický liek ODESTON. 2 tablety trikrát denne počas 30-40 minút pred jedlom av rannej tubazhe. Počas tejto doby som absolvoval potrebné testy a bol vyšetrený: úplný krvný obraz, biochémia, EKG, analýza moču. Lekár vydal pokyny do nemocnice, na oddelenie infekčnej choroby.

Prišiel som v určený deň. Bol som umiestnený na oddelení, kde sme boli 4 osoby. 3 z nich sa tiež vytvorili na liečbu opisthorchiasis. Druhý deň sa začala druhá etapa.

Druhou fázou je liečba opisthorchiasis BILTRICIDE. Lekár určil moju hmotnosť a predpísal dávkovanie. (na mojich 53 kg. Vypil som 7 tabliet) Napísal mi na papier, aký čas dňa by mali byť opití a koľko. Tak, ako som pil biltricid:

10:00 hod. 3 tablety
2:30 hod. 3 tablety
19:00 hod. 1 tableta.

Mimochodom, tablety sú veľmi veľké (kúpil som si ich, cena biltricidu je 450 rubľov). Bez chuti, bez chuti. Na zníženie vedľajších účinkov je potrebné ich umyť veľkým množstvom vody.

Z času na čas by sestra prišla a spýtala sa nás, ako sme sa cítili. Po hodine som sa cítila hrozne. Stal som sa veľmi závratom, takže som nemohol odísť z postele a ísť niekam. Lekár povedal, aby si ľahol čo najďalej, to zmierni stav. Potom som začal mať nevoľnosť, ale stále som neodmietol jesť. Môj sused v oddelení od tabliet biltricid bol veľmi boľavý, ale nie nevoľnosť. No, nič, prežil tento stav, v noci takmer všetky príznaky boli preč, a my sme zaspali.

Ďalší deň sme boli stále v nemocnici, ustúpili. Nasledujúci deň sme urobili DUODENNÉ SENZOVANIE (PODROBNÉ O POSTUPE A MOŽNÝCH SKÚSENOSTI)) Ale nielen snímanie, ale umývanie žlčových ciest. Asi 1 liter som nalial fyziologický roztok, a potom ringer riešenie. Po ozvučení sme boli prepustení. Dali nám odporúčania.

Tretím krokom je obnovenie a pokračovanie liečby. Ekorsol 1 lyžička 3 krát denne, a tiež tubazh a piť Odeston. Plus ďalší mesiac diéta číslo 5.

Prejdite teraz tretiu etapu. Pečeň sa ešte nezotavila. Pravidelne po jedle, zdá sa, že všetko je tak tuk. Dávam prednosť ľahkému jedlu. Alergia, ktorá ma trápila 9 mesiacov, neprejde. (Takže nemôžem povedať nič o účinnosti liečby. Dúfam v to najlepšie! Dúfam, že liečba nebola zbytočná.

Ďakujem vám všetkým za pozornosť! Zdravie pre vás a vaše deti! :)

PS: POZOR. Vážení čitatelia! Každý, kto zažil opisthorchiasis, prosím napíšte do komentárov, ako ste ju vyliečili. A POMOCI BILTRICID.

Recenzie, ktoré liečili opisthorchiasis

Zaslal: Сувор (---.cn.ru)
Dátum: 03-03-09 17:04

Pre milovníkov kaprovitých rýb, najmä z povodia Ob, je to skutočne bolesť. Môj otec a ja sme boli v priebehu liečby Biltricidom a Exorsolom (čo lekári naznačujú), ktoré neboli vyliečené. Je infikovaný do veku 40 rokov v tele žije v žlčových kanáloch sedí, nič, aby ho odtiaľ dostať. Kto môže byť vyliečený ako vlákno inak?

Autor: Brat zo severu (193.254.249.---)
Dátum: 03-03-09 17:23

V 3 (!) Rokoch som sa o to postaral v nemocnici, len si nepamätám čo. %)))))
Prieskum niekoľkokrát za posledných 10 rokov, zdá sa, že nič nie je.

A ako ste vedeli, že sedí v žlčových kanáloch? moje ozvučenie nič neukázalo.

Zaslal: Сувор (---.cn.ru)
Dátum: 03-03-09 17:36

A ukázali sme. Každé 3-4 dni chodí na prechádzku do pankreasu a späť, v tom čase je možné ho chytiť. Ja a kandidáti lekárskej vedy nič nehovorili, či nehovoria.

Poslal: jolly_rober (---.255.92-15.kzn.ertelecom.ru)
Dátum: 03-03-09 18:04

A ukázali sme. Každé 3-4 dni chodí na prechádzku
> pankreas a späť, zdanlivo to v tejto dobe travanut
> môžete. Ja a kandidáti lekárskej vedy nič nehovorili
> uistite sa, že nehovoria.

Môj drahý strýko trpel touto infekciou, takže liečil tinktúru paliny a tyran. Nespomínam si na koncentráciu a periodicitu (čítaj, neviem), ale teraz sa už nemusím nikoho pýtať, či celá dedina zanikla.

Poslal: aav (---.sibverk.ru)
Dátum: 03-03-09 18:16

Dobrým liekom je Praziquantel.

Tvrdá. Myslel som, že nemáme žiadne choroby z povolania, okrem alkoholizmu.

Poslal: VA (78.107.30.---)
Dátum: 03-03-09 19:42

Pred štyrmi rokmi som prišiel k tejto infekcii, v Moskve v nemocnici je nemožné obnoviť, lekári vedia menej ako to, čo je napísané na internete. Existujú pilulky, ktoré zabijú do 24 hodín, ale potom je potrebné obnoviť pečeň rok a stále nemôžete dostať tieto lieky (tie, ktoré sú obnovené). V skutočnosti to chápu v Tyumene, v Novosibirsku av Barnaule. Stručne povedané, liečil sa sám. Aspen kôra podľa schémy (je predávaná v lekárňach, nemusíte ju extrahovať sami) raz týždenne dybash, potom za mesiac tri lekárske dechtu je tiež podľa systému.
Moja forma bola ťažká, zasiahla klouby, sotva som mohla chodiť, zapaľovanie sa mohlo otáčať len dvoma rukami. Všeobecne platí, že je to dlhodobý obchod, prišiel som do viac-menej normálneho stavu až po šiestich mesiacoch.

Nichrom sám.. je to z rýb, takže si môžete nakaziť? Len z kapra? Aké sú príznaky?

Poslal: VA (78.107.30.---)
Dátum: 03-03-09 20:58

Z akýchkoľvek bielych rýb v Tolyatti sa ešte nedosiahla, je to choroba sibírska

Poslal: johnsan (---.cn.ru)
Dátum: 04-03-09 02:48

Prečítajte si, môže sa to hodiť:

Poslal: Eugeen (---.nwgsm.ru)
Dátum: 04-03-09 03:46

Páni, veľká požiadavka na poskytnutie podrobností o symptómoch a diagnóze. Online čítal zmätený. Chcel by som vedieť nie podľa povesti.
Už pol roka už bolesť pečene trochu, ultrazvuk sa zdá byť zväčšený, endoskopia odhalila erozívnu gastroduodenitídu, liečim sa, ale nemám žiadny zmysel, zrazu.

Poslal: VA (78.107.30.---)
Dátum: 04-03-09 16:31

Eugeen, príznaky sú podobné, otázka, v ktorom regióne žijete, táto infekcia môže byť vyzdvihnutá na veľmi špecifických miestach a diagnostika môže byť vykonaná aj na niekoľkých miestach, nemohol som v Moskve, žiadne takéto testy tu nie sú

Poslal: Glot (---.114.182.50.ip.tele-plus.ru)
Dátum: 04-03-09 22:55

Mal som skúsenosti. S manželkou (prvou) zaobchádzal starým spôsobom. Dve fľaše trojité kolínskej vody - 50 gr každý deň. Nemám rád iných, ale jej to naozaj pomohlo, odvtedy uplynulo viac ako 20 rokov a nie sú žiadne príznaky.
Nikto z nejakého dôvodu si myslel, že severné národy (Khanty, Tungus a Chukchi) uprednostňujú kolínsku vodu pred akoukoľvek vodkou. Cesta ľudí - takže neexistuje žiadne lekárske vysvetlenie.
Pred dvoma rokmi sa známi sťažoval na ten istý druh svinstva v jeho zhinki, tak som o svojich skúsenostiach hovoril, neveril som tomu, ale skúšal som to, a preto som počul slová vďačnosti.

Poslal: VA (78.107.30.---)
Dátum: 04-03-09 23:47

Tiež som počul o trojici, len tam, kde to teraz môžem získať?

Poslal: Glot (---.114.182.50.ip.tele-plus.ru)
Dátum: 05-03-09 16:27

Stále nie je ťažké nájsť v stanoch a dedinách.

Poslal: maxim63 (212.176.54.---)
Dátum: 05-03-09 16:54

Pred 9 rokmi chytil túto infekciu. Priateľ zo severu priniesol ryby. Pečeň opuchla za dva týždne, takže nemohol chodiť. Beltricide mi pomohol. 3 tablety ráno, 3 tablety v popoludňajších hodinách a tri tablety večer. Pili magnéziu a fľašu s horúcou vodou na pečeni, môžete okamžite sedieť na hrnci, pretože celý deň nebudete môcť slaz. H

Zaslal: Сувор (---.cn.ru)
Dátum: 05-03-09 21:30

A príznaky sú odlišné. V podstate, závažnosť ochorenia je u ľudí, ktorých predkovia netrpeli týmto nezmyslom. Na Sibíri mnohí z nás majú ako dedkov, tak otcov, ktorí boli chorí, zdedili toleranciu tela k tomuto stvoreniu. V pravej hypochondriu máme väčšinou ľahkú ťažkosť a občas sú na koži lézie (svrbenie), niekedy sa to deje na rukách, na krku, na nohách. Takže vo všeobecnosti môžete žiť. Iba pijú krv z vnútra žlčovodov, zakaždým, keď tam zanechávajú mikro-drenáže, kvôli čomu sa kanály dostávajú do vnútra a stávajú sa slabo priechodnými pre odtok žlče, čo spôsobuje trávenie, chronické prdenie, hnačku, niekedy bez dôvodu, a odpadové produkty opistorhoes ležali Neustále stanovovanie poklesu imunity na rôznych miestach v tele. Najčastejšie v kĺboch. Môj kĺbový kĺb na mojej nohe bol raz tak v prdeli, že som sa sotva mohol dostať z postele na tlak s pomocou stoličky. Teplota pod 40 kvôli zápalu kĺbov (akútna artritída). Potom som šiel na špeciálnu kliniku do jedu s Praziquantel (Biltricid), potom nemôžete piť rok, robili ste všetky druhy procedúr a umývali. Po pol roku, ktorý skontrolovali, ozvučenie ukázalo prítomnosť opistorch vajec v žlči. No, tu som bol liečený Ekorsol z internetu (osika kôra extrakt), jedol to pol krát viac, než by mala, opäť diagnóza ukázala prítomnosť padl. niekto odporučil piť petrolej, no nie som na niečo pripravený.
A práve tieto infekcie v tele sa násobiť. Je ich toľko, koľko ich požívalo s rybami (a sedia len v chrbte). A vajcia, tisíce týždenne vyžarujú, kecy padajú do kanalizácie a potom do rybníka. Niektoré mäkkýše ich konzumujú vo vode a len vo vnútri mäkkýša sa horný plášť rozpúšťa a tam sedia a ryby mäkkýše jedia. Kým nie je pred žlčovými kanálmi človeka. Ľudská žlč rozpúšťa škrupinu kukly a stvorenie, ktoré úspešne zasiahne trubicu do steny. Majú dve ústa, jednu na hlave, druhú na bruchu. Jedným ústom vždy drží. Fuck on je tam so žlčou, keď on sám vychádza z hovna. Praziquantel pôsobí na ňu ako liečivo ochromujúce labiálne svaly, potom vyčnieva a musí byť vymyté sondami a hadičkami. Ale kto má malé kanály, tento príbeh nepomôže. Ak by som jedol jedy, pečeň (jedy) ich spracúva, a plazy, žlč znovu prichádza, iba pečeň. Tu je kosenie.
A od ktorých predkovia nebolí, v skutočnosti, že len robiť prvé infekcie, a teplota je pod 40 a svrbenie tela a pečeň sú úplne obrovské. Vobschem inak pre každého, ale mnoho rokov som od nikoho nedosiahol žiadne špecifiká, ako ich normálne liečiť.

Poslal: VA (78.107.30.---)
Dátum: 05-03-09 22:19

Suvorov
Nemohol som ich vytrhnúť až do konca, mal som tri roky, teraz mi kĺby opäť začali ublížiť, znovu hľadám kôru osiky, nie je v Moskve.
Ďalšia hernia v chrbtici z tohto odpadu sa objavila.

Poslal: slava41 (---.64.175.21.sta.211.ru)
Dátum: 05-03-09 22:57

Teta bola liečená naftalénom, ale neviem, ale pomohlo to.

Poslal: Иваныч (93.185.147.---)
Dátum: 06-03-09 03:21

Áno.. a.. a.. a. Čítal som miesto, ktoré dalo - johnsan, a niečo bolo tak smutné. Koniec koncov, aj v Ladoga a Onega je tento blbosť.
A teraz sa huba stala nebezpečnou, najmä rastúcou okolo miest.

Poslal: Serjic Samara (---.tcompressor.com)
Dátum: 06-03-09 04:07

Tyk nie je jasné, ryby by mali byť konzumované surové, alebo solené, varené, vyprážané sú tiež nebezpečné?

Poslal: VA (---.bigtelecom.ru)
Dátum: 06-03-09 04:26

Varené a vyprážané normálne, môžete jesť

Poslal: tatarin (85.233.93.---)
Dátum: 06-03-09 05:50

Odkiaľ pochádza vertebrálna hernia? Imnáia hernia je ďalší príbeh.

Zaslal: Сувор (---.cn.ru)
Dátum: 06-03-09 12:26

Ryby by sa mali variť najmenej 20 minút, smažiť s vekom iba najmenej 20 minút. A musíte soľ tak veľa soli, že sa nerozpúšťa po dobu 2 týždňov, potom môžete namočiť ryby (alebo soľ galymiya) len potom môžete utrieť alebo fajčiť. Alebo zmraziť z -18 stupňov týždenne. V opačnom prípade nasl. prežije.
Všetci, ktorí ju dostali, sú väčšinou zo sušiarne alebo údení z obchodu. Osolili ho na jeden deň v slabom roztoku, potom niekoľko hodín sušili teplým vzduchom alebo fajčili na pultu.
Štatistiky pre západnú Sibír ukazujú, že pleskáč je infikovaný 35%, crucian o 30%, chebak 40%, rudd 90%, ide 100%. O predátoroch stále nie je presne známe, hovoria aj malé percento nakazených.
Nenechajte sa chorý jeseter, losos, whitefish, burbot.

Poslal: tatarin (85.233.93.---)
Dátum: 06-03-09 14:45

Predávame peled v obchode. Veľmi chutné a tučné pivo. Pokiaľ poznám túto rybu od severných hrán, môže byť chorá?

Zaslal: Сувор (---.cn.ru)
Dátum: 06-03-09 16:01

Peled ryby sú dobré, nepatrí do kaprov rodiny. Môžete bezpečne používať.

Poslal: VA (78.107.30.---)
Dátum: 06-03-09 18:03

Jedol som tuimen, lipan a whitefish, z ôsmich účastníkov chytil opisthorchiasis len dve, len dvaja z nich niekedy používa vodku na lodi pod ľahko solené, to dopadá buď sig alebo grayling, skôr sig. Príliš dobré ryby. Tiež som niekde čítal, že existujú prípady infekcie aj zo šťuky.

Poslal: Eugeen (---.nwgsm.ru)
Dátum: 06-03-09 20:26

> Eugeen, príznaky sú podobné, otázka, v ktorom regióne žijete, toto
> infekcia môže byť zachytená na veľmi špecifických miestach, a
> diagnostiku možno vykonať aj na niekoľkých miestach, nie som v Moskve
> nemohli by tu byť žiadne takéto testy

Bývam v Leningradskej oblasti, zdá sa, že tu nie sú žiadne takéto ohniská, ale vieme, že vieme. Navyše sa často posielajú rypku z iných regiónov.

Poslal: Ромыч_86 (82.116.3.---)
Dátum: 06-03-09 20:45

ako hovoríme: "Nerušiť opisthorchiasis a on sa vás nebude dotýkať")))
Páčilo sa mi dedičnosť, jedol som ryby od útleho detstva v akejkoľvek forme a nedolený a mierne solený a nedarený;
po tejto téme nebolo zaujímavé ísť, skontrolovať?

Poslal: zev (---.cn.ru)
Dátum: 08-03-09 02:00

Vitaly Tyumen napísal:

Mal som skúsenosti. S manželkou (prvou) zaobchádzal starým spôsobom. dva
> fľaša trojitá kolínska voda - 50 g každý deň. Nemám rád
> ostatným, a to naozaj pomohlo, odvtedy prešlo viac
> 20 rokov a žiadne príznaky.
> Nikto si nikdy nepomyslel, že severné národy (Khanty,
> Tungus a Chukchi) uprednostňujú kolínsku vodu pred akoukoľvek vodkou. spôsob
> folk-preto neexistuje žiadne lekárske vysvetlenie.
> Pred dvoma rokmi sa známi sťažoval na to isté blbosť na jeho
> Zhinkov, no, hovoril som o mojej skúsenosti, neveril som tomu, ale ja som to skúsil,
> ako výsledok, počul slová vďačnosti.

Takto Dimych. Príliš veľa zlomov kĺbov, myšlienka. Ako v lete, namiesto krugera s panvami, sme nemuseli uštipnúť kôru osiky trojitou kolínskou vodou. Kostya z Perly s vodou tohto katolíka sa bude presne zrážať.

Poslal: VA (---.bigtelecom.ru)
Dátum: 08-03-09 03:00

ZEV
miesto krugera s pancierovým trojitým kolínska osika kôra
5+

Zaslal: Serjic Samara (---.km33316.keymachine.de)
Dátum: 08-03-09 03:56

Ak som správne pochopil, potom na určenie infekcie musíte prejsť výkalmi na analýzu?

Poslal: VA (---.bigtelecom.ru)
Dátum: 08-03-09 07:40

Výkaly nemožno určiť, alebo nosiť na dva týždne analyzovať analýzu bez prerušenia, odstránenie vajec sa nevyskytuje po celú dobu, ale po určitej dobe, budete potrebovať pečeňovej sondy a špeciálny test.

Pridal: Rubin (---.kuzbass.net)
Dátum: 09-03-09 20:53

Cuvor> Zaskochi na lodi, motor, servis. V,, Miscellaneous,, nájdete, Dr. BoA Medical Center,

Zaslal: Сувор (---.cn.ru)
Dátum: 10-03-09 16:25

Zheka a my sme včera v garáži vášho chebaku skončili s pivom. Som naozaj sám a Andryukha je celá taška.

Zaslal: Елена (---.pppoe.omsknet.ru)
Dátum: 17-03-09 03:18

Môj syn má 22 rokov, boli sme trápení rok a pol, že sme jednoducho neprešli, boli liečení ecolsol a takmer všetky lieky, ktoré čítame na internete, a ľudové prostriedky zvládli všetko. Teplota 1,5 roka je zachovaná a všetko ostatné, ako to bolo. Myslel som, že ten nezmysel, a teraz je to SCARY.

Zaslal: Елена (---.pppoe.omsknet.ru)
Dátum: 17-03-09 03:25

Môj syn sa už druhý rok ohýba, nič nepomôže, Ekorsol pil, pil biltricid, napísal všetky druhy vecí z Moskvy a dechtu podľa schémy. Ani na túto tému nie sú lekári.

Máme jednu organizáciu, neďaleko Tolyatti. Je zapojený do čistenia tela, vrátane parazitov. Ľudia tam bývajú týždeň a celý týždeň podľa prísneho harmonogramu, vykonávajú čistiace procedúry. V podstate všetko je postavené na ľudových metódach. Z hľadiska klasickej medicíny nie je všetko nepopierateľné. Ale ľudia tam chodia a nahrávajú z celého Ruska. Mnohí prichádzajú ročne.

Ak je záujem, môžem poslať telefón na e-mail.

Zaslal: Сувор (---.cn.ru)
Dátum: 03 / 17-09 16:30

A vo vás Tolyatti tému opistorhoza ďaleko od významu. Ak žijeme v ohniskách a nenájdeme metódu vyliečenia, potom čo tam môže urobiť váš?

Možno to nemôžu, obr.
Ale ľudia pochádzajú zo Sibíri.

Poslal: tatarin (85.233.93.---)
Dátum: 03-18-09 00:05

Vo dvore 21. storočia, boj proti rakovine HIV a tak ďalej. Neexistujú dnes lieky, ktoré by túto infekciu vyliečili? A čo nám ani v zahraničí nepomôže?

Poslal: tatarin (85.233.93.---)
Dátum: 03-18-09 00:21

A viac. Líši sa externe infikované ryby akýmkoľvek spôsobom?

Poslal: VOLT (62.213.45.---)
Dátum: 03-18-09 11:59

V Krasnojarsku. VVVimpn.ru / clinic / 2 / "Inštitút lekárskych problémov severu". V klinike ústavu. Počul som, že sa zaoberajú témou opistarchózy. Telefóny na mieste.

Zaslal: Сувор (---.cn.ru)
Dátum: 03-18-09 13:59

A navonok nič iné. Môžu byť videné v mäse chrbta pod mikroskopom.

Uverejnil používateľ baltiec (---.nevskie-berega.spb.ru)
Dátum: 03-18-09 18:38

tému, keď priateľ, lekár, ktorý pracoval mnoho rokov v Afrike, povedal podobné vášne a bol chorý s niečím takým.
ale takmer všetky úmrtia.

Poslal Boatsman (90.151.66.---)
Dátum: 19-03-09 20:28

Opisthorchiasis sa nikdy nevylieči do konca.
Úplným liekom je transplantácia pečene.

Poslal: э ((88.205.179.---)
Dátum: 20-03-09 06:53

Vitaly Tyumen napísal:

Mal som skúsenosti. S manželkou (prvou) zaobchádzal starým spôsobom. dva
> fľaša trojitá kolínska voda - 50 g každý deň. Nemám rád
> ostatným, a to naozaj pomohlo, odvtedy prešlo viac
> 20 rokov a žiadne príznaky.
> Nikto si nikdy nepomyslel, že severné národy (Khanty,
> Tungus a Chukchi) uprednostňujú kolínsku vodu pred akoukoľvek vodkou. spôsob
> folk-preto neexistuje žiadne lekárske vysvetlenie.
> Pred dvoma rokmi sa známi sťažoval na to isté blbosť na jeho
> Zhinkov, no, hovoril som o mojej skúsenosti, neveril som tomu, ale ja som to skúsil,
> ako výsledok, počul slová vďačnosti.

Moja sestra pracovala na expedícii (seizmická strana) v autonómnom Okrug Khanty-Mans na začiatku 90. rokov. Povedala mi, že miestny chotár pil iba trojnásobnú kolínsku vodu z alkoholu.

Poslal: Glot (---.181.94-79.tmn.ertelecom.ru)
Dátum: 03-28-09 23:26

Nebudem hovoriť za celé Rusko. ale z Uelenu do Salekhardu som išiel na sever, bol som na Podkamennaya Tunguska, a všade som bol ošetrený iba "trojnásobne"

Zaslal: Сувор (---.cn.ru)
Dátum: 30-03-09 15:05

To je pravda, "Triple" vyskúšať, len nie je jasné, kde sa dostať.

Poslal: VA (78.107.30.---)
Dátum: 30-03-09 16:24

Myslím na trojité príbehy z obdobia nedostatku alkoholických nápojov. Na severe bol tento deficit vždy a bolo ľahšie kúpiť trojnásobnú kolínsku vodu, takže ju namiesto vodky pili.

Poslal: Dmitriy S (90.151.191.---)
Dátum: 05-04-09 00:25

Peled je malý tvarohový koláč.
V torte je výborná.
Ale od whitefish, jediná nákazlivá apistorchiasis.
V torte nie je nákazlivé, soľ na 30 dní, potom proces, a prajem vám plné zdravie nohavice.

Poslal: Dmitriy S (90.151.191.---)
Dátum: 05-04-09 00:28

Vypil sa? Ak nie, potom o čom hovoríme?

Poslal: Dmitriy S (90.151.191.---)
Dátum: 05-04-09 00:36

Cognac leptané apistochóza.
On, znecitlivený, av tomto okamihu sa anthelmintic.
Výsledok nie je 100%, ale pečeň je v poriadku!
ÁNO, NEMÁ VÝMENU V MAN.
Len sa živte pečeňou!
Od koňaku hlúpy. Vyhnať choleretic! Čestná jazda.

Poslal: tatarin (85.233.93.---)
Dátum: 05-04-09 05:51

Jej chlapci, pre peled jej povedať, že je infikovaný? My v čarodejníctve vyjednávame s pivasikom, ktorý neustále konzumuje. Scary mlyat.

Poslal: Dmitriy S (62.105.26.---)
Dátum: 07-04-09 02:38

Otestujte s ňou a zdvihol.

Poslal: tatarin (85.233.93.---)
Dátum: 07-04-09 06:02

Ďakujem. A aká je inkubačná doba? Pili sme toľko.

Poslal: Иваныч (93.185.147.---)
Dátum: 09-04-09 00:23

Bratia! Na rybárčenie! Pozorne si preštudoval túto tému, plus odkazy, ktoré boli dané.
Nedávno sa moja sestra vrátila (je to lekárka infekčnej choroby) a povedala, že táto infekcia bola liečená v ich nemocnici Botkin na oddelení "parazitológie". Takže chcete veriť, že nie všetko je také zlé.

Zaslal: Сувор (---.cn.ru)
Dátum: 09-04-09 23:02

No, je to liečené biltricidom (praziquantel), v domácej medicíne neexistuje iná metóda. A už uplynulo. Kruh sa zatvára.

Poslal: Иваныч (93.185.147.---)
Dátum: 10-04-09 00:08

Suvorov! Prečo tak smutné. Tu tento týždeň pôjdem na inšpekciu (pri inej príležitosti) a prídem sa učiť. Okamžite rozložte všetko.

Zaslal: Сувор (---.cn.ru)
Dátum: 10-04-09 14:07

Poslal: VA (78.107.30.---)
Dátum: 10-04-09 21:12

Poďte Ivanovič, celá nádej je na vás.

Poslal: Иваныч (93.185.147.---)
Dátum: 11-04-09 00:49

A stále žijeme, kým dúfame! Keď som pracoval v Mexiku, chytil som nejakú infekciu. áno a nasr. b na nej! Na rozdiel od nášho 40 stupňového lektvaru :)

Opisthorchiasis. Kto stál?

: gy: - prejsť dva kurzy biltricid otočiť pečeň. potom môže hlava pracovať. : gy :: gy :: gy:

A o uznaní. počuli o certifikácii SVP (hoci odkiaľ pochádzali: gy :). Certifikát WHO vydáva tento certifikát. To dáva medzinárodné uznanie a povolenie predávať prostredníctvom reťazca lekární. Všetko tam, podľa odkazu, má tento certifikát a veľa iných. Nenechajte ľudí smiať. Správa bola upravená používateľom dňa 09-03-2011 o 14:02

Nanešťastie, na Sibíri je endemická zóna, v ktorej kvarky kvitnú v súvislosti s opisthorchiasis (((parazitologická asociácia to vôbec nemôže robiť).

Už tri roky bojujem s opisthorchiasis. Biltricid bol liečený dvakrát - časť opisthorchusu vyšla. Ale súdiac podľa symptómov, nie všetkých. Vyskúšané a veľa populárnych metód - všetky len dočasne zmierniť príznaky. Všeobecne platí, že infekcia je stále rovnaká. Teraz som obnoviť pečeň po druhej ceste biltricid. Diagnostikované pred-duodenálnym obsahom. - našiel opistorch vajcia v žlči.
Prvýkrát som sa v nemocnici liečil biltricidom, ale lekári nevysvetlili, ako a čo robiť, okrem tabletiek na pitie. Výsledok je preto nula. Už druhýkrát som sa pripravoval dôkladne - choleretic na pár týždňov pred návnadou, plus no-spa, plus hepatoprotektory. Potom sa v noci aplikuje biltricid v troch dávkach (75 mg na 1 kg hmotnosti). Potom dve hodiny po poslednom nasávaní pilulky - slepé snímanie. A potom každý deň, tyubazhs plus choleretic - aby vyniesli opistorchus. V závere - out (všimol na toaletný papier, ospravedlňujem sa za podrobnosti). V rovnakom čase vyšiel aj niekoľko ďalších malých parazitov, okrem opistorchs. Vo všeobecnosti sa stav zlepšil, ale symptómy stále pretrvávajú. I naďalej tyubazh robiť a piť hepatoprotectors.

Mimochodom, hlavná vec počas obdobia liečby nie je jesť sladkosti, dokonca aj ovocie. To je veľmi dôležité, ukazuje sa. Tvrdý, ale stojí za to. Tiež som pridal šťavu z repy do mojej dávky - nemajú radi opistorchus, rovnako ako iné parazity. Cesnak, líšky. Ako sa hovorí, čím viac metód, tým lepšie.

A o hrozné účinky opistorchs na zdravie nemôže hovoriť. Pre niektorých je všetko len hrozné. Tu som čítal jeden klinický prípad, lekári opísali hrôzu. Dokonca aj diagnostikovať opisthorchiasis niekedy jednoducho nemožné.
[url = http: //www.sibmedport.ru/article/5778-ostriy-opistorhoz/# case] klinický prípad [/ url]

A aby sa biltricíd nezničil pečeň, je potrebné prenasledovať žlč po prenasledovaní a piť hepatoprotektory, bylinky a to všetko.
Môj syn má zrejme opisthorchiasis, ale príznaky sú veľmi slabé. Vyliečim sa, vezmem na syna)

Liečime pečeň

Liečba, príznaky, lieky

Recenzie, ktoré liečili opisthorchiasis

Účinná liečba opisthorchiasis ľudových prostriedkov

NAŠI ČÍTAČI ODPORÚČAME!

Aby sme sa zbavili parazitov, naši čitatelia úspešne používajú intoxikum. Vzhľadom na popularitu tohto nástroja sme sa rozhodli ponúknuť ho vašej pozornosti.

Opisthorchiasis je parazitické ochorenie, počas ktorého larvy Metagonimus vniknú do ľudského tela. Pre liečbu opisthorchiasis ľudových prostriedkov je pomerne účinný a obsahuje mnoho rôznych receptov, ktoré môžu byť pripravené doma.

Aké sú príznaky ochorenia?

Predtým, ako zvážite príznaky tohto ochorenia, mali by ste pochopiť, ako sa tieto parazity dostanú k osobe v tele. Červi sú schopní produkovať vajcia, sú vylúčené z tela spolu s výkalmi a žijú tam. Po tom, ako ho mäkkýše konzumujú, a cez nich sa paraziti dostanú k rybám v tele. A cez ryby sa dostanú k osobe. Veľmi často sa to deje v zahraničí, pretože tam turisti nekontrolujú pôvod potravín. Takže ľudia, ktorí sú na dovolenke, jedia v miestnych kaviarňach, v ktorých sú ryby zásobované jednoduchými rybármi. Tento výrobok, samozrejme, nie je kontrolovaný veterinárnymi službami, takže existuje vysoká pravdepodobnosť, že osoba môže jesť potraviny, ktoré sú infikované parazitom.

Takže hlavným príznakom opisthorchiasis je hnačka. Ak sa to stalo bezdôvodne a potom, čo osoba navštívila exotickú krajinu, potom je vysoká pravdepodobnosť, že telo je infikované parazitom.

Aj počas tohto ochorenia pacient pociťuje brušnú koliku, celkovú slabosť, vysokú únavu, horúčku (môže zostať 3 dni), na tele sa objavia vyrážky. Okrem toho, opisthorchóza je často sprevádzaná bolesťami hlavy, rozmazaným vedomím a zvracaním.

Najčastejšie sa larvy usadzujú v tenkom čreve, ale niekedy sa dostávajú do iných orgánov, čo negatívne ovplyvňuje ich prácu. V tomto prípade sa príznaky môžu zmeniť. Ak sa teda červ dostane do pečene, u pacienta sa môže vyvinúť žltačka, pankreas bude trpieť, krvný obeh bude narušený a objavia sa neurologické poruchy. Je veľmi nebezpečné pre život, ak paraziti vstúpia do srdca alebo mozgu. Preto je veľmi dôležité začať včasnú liečbu.

Ako sa lieči opisthorchiasis?

Liečba opisthorchiasis ľudových prostriedkov pomerne efektívne. Boj proti parazitom sa vyskytuje s bylinkami a rôznymi potravinami, ktoré sú schopné ich v krátkom čase z tela vylúčiť.

V tomto prípade sa za najúčinnejší považuje brezový decht. Opisthorchózu je potrebné liečiť týmto nástrojom podľa nasledujúcej schémy: ráno v prvý deň musíte užívať jednu kvapku brezového dechtu na prázdny žalúdok (najskôr sa musí rozpustiť v malom množstve prevarenej vody). Nasledujúci deň musíte zvýšiť dávku na dve kvapky, tretí deň, v tomto poradí tri kvapky. Má sa to robiť až do 10 kvapiek. Po 11 dňoch sa má dávka znížiť, to znamená, že sa má užiť 9 kvapiek. Ošetrenie brezovým dechtom by malo trvať, kým nedosiahne jednu kvapku. Po tomto kurze by mala byť ukončená.

Okrem toho nie je potrebné tento nástroj rozpustiť vo vode, môžete ho namazať jablkom alebo iným ovocím.

Ďalšou zložkou, ktorá sa považuje za rovnako účinnú v boji proti tomuto parazitu, je vápenný popol. Tento nástroj je skvelý na odstránenie opisthorchiasis u detí, ale brezový decht by nemal byť podávaný deťom. Je potrebné vziať falošné konáre a spáliť ich, popol treba zbierať a vkladať do kontajnera. Druhý deň ráno si musíte vziať pohár mlieka a popol v ňom (čajová lyžička). Potom, čo dieťa vypije, musí byť kŕmené. Aby bolo mlieko chutné, pridajte trochu prírodného medu. Tento nástroj sa musí užívať najmenej 14 dní, po ktorom parazit úplne opustí telo.

Na liečbu opisthorchiasis sú takéto ľudové prostriedky ako karafiát a cesnak perfektné.

Druhá zložka účinne bojuje proti mnohým chorobám, ktoré spôsobujú parazity, infekcie alebo baktérie. Ale proti opisthorchiasis je lepšie kombinovať s klinčekmi.

Na prípravu nástroja by ste mali vziať cesnak (3 klinčeky) a nakrájať ho a potom ho naliať do mlieka (stačí jeden pohár). Tento nápoj by sa mal umiestniť na sporák a priviesť do varu. Keď sa varí, je potrebné dať tam strúčik (4 kusy) a variť 2 minúty. Potom by mala byť zmes ochladená a prefiltrovaná a mala by byť odobratá jednu hodinu pred jedlom, aspoň jedenkrát trikrát denne. Táto liečba by mala pokračovať 10 dní.

Ďalšie recepty

Môžete sa zbaviť opisthorchiasis s pomocou lastovičky, z ktorých je potrebné pripraviť bylinné kvas. Je potrebné vziať čerstvé, umyté listy a jemne ich nasekať. Pokiaľ ide o sumu, potom by mal hollandín dostať nie menej ako pohár. V rozdrvených listoch by ste mali pridať trochu kremíka a zabaliť všetko do gázy, ktorá by sa mala ponoriť do sklenenej nádoby. V tejto nádobe musíte dať pohár cukru, pár lyžíc kyslej smotany a dva litre srvátky. Zmes by mala byť skladovaná najmenej 14 dní na tmavom mieste, musí byť neustále miešaná. Vezmite tento liek by mal byť trikrát denne po dobu pol šálky. Ošetrenie týmto nástrojom musí byť dokončené, ak nezostane v nádobe.

Odporúčané a klinček s ľanovými semienkami. Takže musíte vziať ľanové semienko (500 g) a klinčeky (50 g). Tieto ingrediencie musia drviť pomocou mlynčeka na kávu a miešať. Tento liek možno užívať s jedlom alebo konzumovať v čistej forme. Dávka má byť 25 g denne a má sa užívať nasledovne: užívajte prášok tri dni a potom si vezmite trojdňovú prestávku. Toto by sa malo uskutočniť jeden mesiac.

Ošetrenie sa môže uskutočňovať aj so zložkou, ako je napríklad osika. Navyše, výsledok v tomto prípade nebude trvať dlho čakať. Takže musíte vziať desať lyžíc kôry osiky a zalejeme vriacou vodou (1 liter). Varné prostriedky by mali byť 20 minút na nízkej teplote. Po vývare sa musí prefiltrovať a ochladiť. Keď je liek pripravený, mal by sa užívať jednu lyžicu trikrát denne pred jedlom.

Kurz by mal trvať približne tri týždne. Až po tejto dobe bude opisthorchóza úplne vyliečená.

Vďaka bylinnému zberu je možné nielen odstrániť parazity, ale aj obnoviť tie orgány, ktoré boli nimi poškodené. Ak chcete odstrániť túto chorobu, musíte si vziať 100 g Hypericum, ďatelina lúčnych kvetov a tieňových kvetov, ako aj 50 g tymiánu a paliny a 20 g zelených tekvicových semien. Tieto komponenty musia byť rozdrvené a potom zmiešané. Po odobratí štyroch polievkových lyžíc tejto kolekcie nalejte liter vriacej vody. Ďalej je potrebné dať vývar na varenie po dobu 4 hodín. Musí sa filtrovať a konzumovať denne po pol pohára. Priebeh tejto liečby by mal byť dlhý. Ak sa napríklad tento prostriedok používa pol roka, potom bude možné vyliečiť všetky komplikácie, ktoré paraziti spôsobili.

Diéta počas opisthorchiasis

Keď by táto choroba mala dodržiavať špeciálnu diétu. Takže moc na prvom mieste by mala byť správna. To pomôže telu vyrovnať sa s parazitmi a zabrániť vzniku červov.

Preto, ak pacient bol diagnostikovaný s touto chorobou, potom sa musí vzdať sladkosti, pretože to sú tieto produkty, ktoré prispievajú k rozvoju parazitov a spôsobujú takéto ochorenia. Sladkosti by mali byť nahradené jablkami a slivkami, ktoré obsahujú veľa vlákniny. Ak budete dodržiavať správnu diétu, môžete neutralizovať toxické jedy av krátkom čase eliminovať parazity z tela. V tomto prípade je potrebné jesť tekvicové semená čo najviac. Kefír však bude chrániť gastrointestinálnu mikroflóru. Je potrebné vziať jeden pohár denne. Okrem toho mnohí odborníci odporúčajú s opisthorchiasis piť surové vajcia.

Prirodzene, parazity sa vylučujú z tela pomocou kvapaliny, ktorú možno získať z kyslej kapusty alebo uhorky soľanky. Veľkú úlohu tu zohráva vodná bilancia. Počas dňa by ste mali vypiť dva litre vody. Takéto pravidlo je povinné.

Okrem toho, vyprážané potraviny budú musieť byť opustené, pretože to môže len poškodiť telo, a tiež v tejto dobe by nemali brať také škodlivé výrobky, ako údené klobásy, hranolky, majonézu a ďalšie. Pacient musí jesť čo najviac ovocia a zeleniny. Vďaka tomu sa telo obnoví a pacient získa silu.

Liečba chronických, akútnych a iných typov opisthorchiasis

Rôzne spôsoby liečby infekcie

Medzi všetkými druhmi hlístových ochorení sa opisthorchiasis považuje za jedného z najnebezpečnejších lekárov, v dôsledku čoho červy postihujú pečeň, žlčník a žlčové cesty, ako aj pankreas. V tomto prípade sú parazitmi sami o sebe ploštice, ktoré sa prenášajú na ľudí prostredníctvom infikovaných rýb kaprov.

A všetky prefíkanosti tejto choroby spočívajú v tom, že prítomnosť hlíst vo vnútri tela môže byť po dlhú dobu opatrne skrytá asymptomaticky, čo samotná osoba nemusí mať podozrenie. Po chvíli sa môžu striedať obdobia pokoja s ostrými exacerbáciami.

Metódy liečby opisthorchiasis

V celom Rusku sú najčastejšie prírodné ohniská opisthorchiasis severné oblasti, západná Sibír a najväčšie centrum takýchto hlíst je považované za mesto Tyumen.

Na základe toho, ako choroba postupuje, lekár predpisuje ambulantnú alebo hospitalizovanú liečbu opisthorchiasis.

Hlavnou úlohou pri stavbe liečby je štádium opisthorchiasis:

  1. Akútna opisthorchiasis sa lieči rôznymi liekmi: antialergickými a protizápalovými liečivami, po ktorých sa používajú úzko cielené špecifické činidlá.
  2. Chronická opisthorchiasis: liečba sa vykonáva pomocou anthelmintických liekov, po ktorých je regeneračná terapia nevyhnutným predpokladom pre pozitívny výsledok.

Okrem toho musí pacient vo všetkých štádiách terapie dodržiavať prísnu diétu. V lekárskej praxi existuje vzor efektívnej diétnej výživy z opisthorchiasis - Pevznerova tabuľka č. 5, kde sú maľované hlavné užitočné produkty na odstraňovanie parazitov, ako aj zakázané riady, ktorým je potrebné sa vyhnúť.

Nie posledná úloha v boji proti opisthorchiasis je liečba ľudových prostriedkov. Rastlinné prípravky, odvar, tinktúry urýchlia proces deštrukcie a odstránenia parazitov, obnovu ochranných funkcií a postihnutých vnútorných orgánov.

Zoznam liekov

Priraďte potrebné lieky a vypočítajte, ktorý liečebný režim pre opisthorchiasis bude účinný, môže len parazitológ alebo infekčné ochorenia. Štandardná liečba zahŕňa niekoľko krokov:

  1. Prípravná fáza, ktorá zahŕňa odstránenie symptómov alergií, zápal v gastrointestinálnych orgánoch, obnovenie normálnej sekrécie žlčových ciest, detoxikáciu.
  • Desenzibilizujúce lieky - antialergické lieky;
  • Detoxikačná terapia - zavedenie intravenózneho fyziologického roztoku, ako aj 5% glukózy alebo hemodezu;
  • Odvodnenie žlčového systému - zabezpečenie choleretického pôsobenia, choleretických liekov alebo cholekinetiky, ako aj zmiešaných druhov liekov;
  • Liečba rozsiahlymi antibiotikami - v priebehu 5 dní, aby sa zabránilo opätovnej infekcii.

So symptómom cholestázy sú predpísané finančné prostriedky, ktoré zahŕňajú kyselinu ursodeoxycholovú - Ursofalk, Ursosan alebo Heptral. Okrem toho možno predpísať lieky na zlepšenie funkcií gastrointestinálneho traktu:

  • enzýmové prípravky: kreon, mezim, pancreatoflat;
  • prokinetiká: motilak, metoklopramid alebo motilium;
  • antispazmodiká: no-shpa, drotaverin, meteospasmil, baralgin alebo buscopan;
  • probiotiká a prebiotiká.
  1. Antelmintická špecifická liečba zameraná na odstránenie alergických reakcií a patologických zmien vo vnútorných orgánoch v dôsledku vystavenia parazitom. Antihistaminiká - tavegil, suprastín alebo difenhydramín. Sedatíva - koreň valerián, bróm a chlorid vápenatý. Veľmi dôležitým prvkom tejto liečby je použitie protizápalových liekov - askorutín, salicyláty alebo butadión.

Prípravky na liečbu opisthorchiasis:

  • albendazol;
  • hloksila;
  • Praziquantel.
  1. Rehabilitácia, ktorá zahŕňa duodenálne bezdušové snímanie, prijímanie liekov-hepatoprotektorov na posilnenie ochranných funkcií tela, prijímanie choleretických bylinných odvarov. V prípade choleretickej činnosti je možné predpísať vhodné lieky - Essentiale N, gepabén, Kars a ďalšie. Môžete podporiť telo špeciálnou diétou, ako aj vykonávať fyzioterapeutické procedúry.

Liečba opisthorchiasis Nemozol

Bez diagnózy a predpisovania lekárom môže samo-liečba opisthorchiasis trvať veľmi dlho a bezvýsledne. Mnohí parazitológovia a špecialisti na infekčné ochorenia neodporúčajú liečbu opisthorchiasis Nemozol kvôli vysokému percentu toxicity. Takýto liek je predpísaný len v prípade zmiešaného typu helmintických invázií.

Liek Dekaris užíva jedenkrát tak, ako Vám predpísal lekár, a po 3 dňoch začne liečbu Nemozolom. Približné dávkovanie Nemozolu pre ľudí - 0,4 g.

Nemozol sa predpisuje deťom vo veku od 2 rokov a starším, aj keď lekári dôrazne neodporúčajú užívať ho deťom mladším ako 6 rokov. Na každý kilogram hmotnosti sa spotrebuje 6 mg účinnej látky na deň.

Liečba opisthorchiasis Biltricid

Biltricid má paralytický účinok na parazity, čo vedie k ich smrti. Liečebný režim a požadovaná dávka je určená iba ošetrujúcim lekárom, približne 70 - 75 mg aktívnej zložky na kilogram letnej hmotnosti pacienta.

Príjem takéhoto anthelmintického liečiva sa uskutočňuje raz, ale ak existuje intolerancia na ktorúkoľvek zložku liečiva, dávka sa rozdelí na 2-3 dávky denne. Liek sa predpisuje deťom starším ako 4 roky, 72 hodín po užití pilulky, dieťa môžete dojčiť. O šesť mesiacov neskôr sa sleduje účinnosť takejto liečby.

Liečba opisthorchiasis Chloxyl

Chloxyl - antihelmintický liek, ktorý operatívne opisthorch bunky, rovnako ako negatívny vplyv na ich metabolizmus sacharidov, čo vedie k ich zničeniu.

V závislosti od vývojového štádia opisthorchiasis, intenzity invázií, môže byť liečba uskutočnená v priebehu 2-3 až 5 dní, priebeh liečby je 15 až 24 gramov zložky, ktorá je rozdelená do indikovaných dní terapie. Napriek tomu, že takýto liek nie je taký účinný ako liek Biltricid, môže byť predpísaný na liečbu detí.

Strava pri liečbe opisthorchiasis

Pri liečbe opisthorchiasis veľkého významu je dodržiavanie špecifickej diéty - tabuľka č. 5 Pevznera. Podľa jej predpisov, úplne údené, mastné potraviny, vyprážané a korenisté, sú odstránené z diéty nakazenej osoby. Všetky výrobky musia byť varené, pečené alebo varené pre pár, iné druhy spracovania sú zakázané.

Aké produkty sú povolené:

  • chudé mäso a ryby;
  • sušienky a chlieb;
  • maslo;
  • ovocie a zelenina;
  • akákoľvek kaša;
  • nízkotučný tvaroh.

Akonáhle je liečba ukončená, mali by byť do stravy zavedené vláknité výrobky, a to: kapusta, jablká, sušené dátumy, banány, marhule, slivky, hrušky atď. Tieto produkty dokonale regulujú tok žlče, čo je po opistorchis veľmi dôležité.

Čo robiť po liečbe opisthorchiasis

Za týmto účelom osoba opäť podstúpi základné metódy diagnostiky parazitov - 3-krát koproskopie a duodenálnej intubácie, ktorá sa vykonáva raz. Všetky tieto štúdie potvrdzujú, že osoba je úplne bez parazitov.

NAŠI ČÍTAČI ODPORÚČAME!

Aby sme sa zbavili parazitov, naši čitatelia úspešne používajú intoxikum. Vzhľadom na popularitu tohto nástroja sme sa rozhodli ponúknuť ho vašej pozornosti.

Ak boli výsledky pozitívne, liečivé kurčatá sa zbavili invázií hlíst. Keďže ničenie a odstraňovanie parazitov nezaručuje obnovu tráviaceho traktu, imunity a hepatobiliárneho systému, ako aj mikrocirkulačného systému. Preto by sa liečba mala pristupovať komplexne, pričom by sa mali pre tieto vnútorné orgány používať rôzne lieky.

Najúčinnejšie ľudové prostriedky pre opisthorchiasis

V kombinácii s liekovou terapiou môže byť účinok liečby posilnený paralelným používaním ľudových prostriedkov. Tradičná medicína má obrovský zoznam receptov na zničenie a odstránenie rôznych typov červov. Pri liečbe opisthorchiasis bude účinná:

  • mlieko s brezovým dechtom;
  • ľubovník bodkovaný a jeho infúzia;
  • prášok zo ľanových semien a klinčekov;
  • kôra a jej odvar;
  • Bylinné zbierky tansy, ďateliny lúk a hypericum, a to odvar z neho.

Napriek tomu, že lieky sú tradičnou liečbou, pred ich použitím sa poraďte so svojím lekárom. Existuje množstvo chorôb, ktoré môžu byť v rozpore s prijímaním určitých bylín.

Ako vyliečiť opisthorchosis ľudových prostriedkov?

Medzi najčastejšie ochorenia patrí opisthorchiasis. Vyskytuje sa, keď larvy Metagonimus napadnú ľudské telo. Tento typ červov zvyčajne parazituje v riečnych rybách, a ak sa takýto prípad podáva pri stole, podľahne sa nedostatočnému tepelnému ošetreniu, infekcia je zaručená. Ale to nie je jediný spôsob, ako červi tohto druhu môžu vstúpiť do tela: zvyčajne rybári dávajú malým úlovkom surových rýb svojej mačke. Toto je ďalšia cesta pre larvy - od infikovaného zvieraťa. Ako rozlíšiť, že ide o inváziu hliadky, a nie o banálnu otravu?

Príznaky infekcie

Bohužiaľ, príznaky opisthorchiasis sú podobné príznakom otravy. V závislosti od stupňa infekcie samotnej ryby sa symptómy ochorenia môžu prejavovať rôznymi spôsobmi. Násilné prejavy nastávajú po jedle silne infikovaných rýb. Toto je:

  1. Hnačka, ktorá nezmizne ani po užívaní liekov proti hnačke.
  2. Brušná kolika.
  3. Všeobecná slabosť.
  4. Zvracanie.
  5. Kožné vyrážky.
  6. Vysoká únava.
  7. Zvýšenie teploty.
  8. Rozmazané vedomie na pozadí silných bolestí hlavy.

Larvy červov, ktoré spôsobujú opisthorchiasis, padajúce na steny tenkého čreva, tam zostávajú plne zrelé a dávajú potomstvo. Ale kým sa to nestane, je veľmi ťažké identifikovať inváziu a ani všetky vyššie uvedené príznaky nezaručujú, že diagnóza bude vykonaná správne.

S pomalým priebehom choroby sa mnoho rokov neprejavuje, ale červy sa v tomto čase môžu pohybovať v tele a dostať sa do akéhokoľvek orgánu. Nasledujúce príznaky indikujú, kde bol parazit:

  1. Neurologické problémy.
  2. Pankreatické ochorenie.
  3. Žltačka.
  4. Poruchy obehového systému a iné poruchy v tele.

Hádať, čo spôsobilo hlavnú príčinu je veľmi ťažké po dlhom čase a iba analýza môže odhaliť inváziu. Ak sa choroba nelieči, potom má osoba žlčovú peritonitídu, akútnu pankreatitídu, hnisavú cholangitídu a cirhózu pečene. Bežiaca forma infekcie ohrozuje aj onkologickou diagnózou.

Najnebezpečnejšie s opisthorchiasis - prenikanie lariev do mozgu alebo srdca. To spôsobuje nielen nepohodlie, ale môže byť aj život ohrozujúce. Preto, ak existuje predpoklad, že by sa mohla vyskytnúť infekcia larvami Metagonimus a objavili sa vyššie uvedené príznaky, je potrebné okamžite začať boj proti červom.

liečba

Farmaceutický priemysel produkuje len jednu drogu, ktorá môže vyliečiť opisthorchiasis. Jeho názov je Biltricid. To môže pripísať len lekár po vyšetrení a proces môže byť vykonaný doma. Ale nie všetko: liek je dosť toxický a berie ho do chorôb mozgu, srdca a niektorých ďalších je neprijateľný.

Ale je tu aj príjemné informácie: môžete vykonávať liečbu opisthorchiasis ľudových prostriedkov. Zoznam tradičných liekov je dostatočne veľký, takže si každý môže vybrať liek, ktorý je dostupný a prijateľný zo zdravotných dôvodov.

Brezový decht

Toto je podľa lekárov najúčinnejší prostriedok a proces liečby je veľmi jednoduchý. Odporúča sa používať len pre dospelých, pretože je to veľmi účinný nástroj. Musíte začať s jednou kvapkou lieku, zriedený v lyžičke mlieka alebo vody. Je potrebné užívať nalačno. Denný počet kvapiek by sa mal zvýšiť o jeden, až kým ich počet nedosiahne 20. Potom musíte znížiť jednu kvapku každý deň a dosiahnuť pôvodnú sumu. Celý proces je navrhnutý na 40 dní.

Je možné liečiť ochorenie dechom iným spôsobom, čím sa množstvo lieku na 20, ale na 10 kvapiek, a potom postupne znížiť na jednu.

Popol Linden

Tento liek nie je menej účinný pre brezy dechtu a dokonca ich môžu užívať aj deti. Ak chcete pripraviť liek, musíte spáliť vápna vetvy, a výsledný popol zbierať a skladovať v suchom kontajneri. V prípade potreby (alebo na účely profylaxie) sa lyžica popola hodí do pohára vriaceho mlieka. Keď trochu chladné, pridajte trochu prírodného medu a dajte dieťaťu alebo dospelému nápoj. Potom pacient musí dostať jedlo. Je potrebné liečiť lipový popol najmenej dva týždne.

Aspen kôra

Vynikajúca eliminuje červy a osika kôra, ktorá je tiež považovaná za najrýchlejší spôsob.

Ak chcete pripraviť liek, musíte vziať osika kôry 10 polievková lyžica. lyžice a hádzať do vriacej vody (1 liter). Odstráňte okamžite - kôra by mala variť 20-25 minút. Potom sa odvar z kôry osiky prefiltruje a ochladí. Recepcia je nasledovná: denne piť odvar z kôry osiky pred konzumáciou lyžice. Ak chcete úplne zbaviť červov, je potrebné vziať odvar z osiky kôry po dobu 21 dní.

A na liečbu a prevenciu, môžete použiť iný liek z kôry osiky - tinktúra. Ak chcete pripraviť liek, musíte si vziať pol litra vodky a 50 gramov prášku popola z osiky kôry. Všetko dôkladne premiešajte a nechajte dva týždne vylúhovať. Odporúča sa pretrepať infúziu každé dva až tri dni. Teraz zostáva na tlač a môžete začať liečbu ochorenia s drogou. Lieky používajú:

  1. V pol pohára vody nalejte polievkovú lyžicu tinktúry z kôry osiky a pite pred jedlom.
  2. Takže sa denne pred jedlom po dobu troch týždňov.
  3. Po mesiaci sa opakuje lekárska udalosť.

Podľa posudkov je liečba osikovou kôrou veľmi efektívna a tiež úplne bezpečná. Samozrejme, že tinktúra môže byť použitá len na liečbu dospelých, ale vývar môže byť podávaný deťom, len dávka potom musí byť znížená o 2-3 krát v závislosti na veku dieťaťa.

Dôležité je, že použitie lieku je účinné pre akýkoľvek druh helmintióz. A ak použijete liek z kôry osiky s prípravkami na obnovu pečene, potom bude nielen schopný vyliečiť pacienta, ale aj blahodarne pôsobiť na celé ľudské telo. Okrem toho sa to deje bez ohľadu na zdravotný stav osoby alebo jeho veku.

Cesnak, klinček, ľanové semienko

Recenzie na rôznych tematických fórach obsahujú veľa pochvalných slov o týchto prípravách. Lekári potvrdzujú, že tieto nástroje sú skutočne veľmi účinné. Okrem toho, cesnak bojuje nielen s parazitmi rôznych druhov a druhov, ale tiež ničí baktérie a infekcie, ktoré môžu byť príčinou mnohých chorôb. Ale v boji proti opisthorchiasis je lepšie ho kombinovať s klinčekmi.

Na prípravu nápravy pre červy potrebujete:

  1. Vezmite 3-4 mleté ​​strúčiky cesnaku.
  2. Nalejte pohár mlieka.
  3. Priveďte do varu.
  4. Pridajte jedlo strúčiky (4-5 kusov).
  5. Varte pár minút.
  6. Cool, kmeň.
  7. Pite pred jedlom.
  8. Tento postup opakujte trikrát denne.
  9. Trvanie liečby je 10 dní.

lastovičník

Všetky uvedené spôsoby vytvrdzovania by boli neúplné bez toho, aby sa zmienila o tomto zariadení. Pripravte si liek z lastovičky:

  1. Čerstvé listy umyť, sekanie.
  2. Množstvo trávy je okolo pohára.
  3. Pridajte kremík, dosť.
  4. Zabaliť do tenká.
  5. Zmes vložte do sklenenej nádoby.
  6. Nalejte všetky séra - asi 2 oh.
  7. V nádobe pridajte 2 lyžice kyslej smotany, pohár cukru.
  8. Zmes udržujte na tmavom mieste najmenej dva týždne. Počas tejto doby sa musí často miešať.
  9. Pite ½ šálky pred jedlom. Liečba je ukončená, keď je liek preč.

Môžete použiť klinček s ľanové semienko. Musíte vziať pol kilo semien a 10 krát menej klinčekov. Všetko brúste brúskou a dobre premiešajte. Použitie nástroja je pridanie prášku do potravín alebo v čistej forme. Za deň, nie viac ako 25 gramov. Doba liečby je mesiac. Schéma je nasledovná: 3 dni na pitie, 3 dni odpočinku.

Bylinná medicína

Dokonale sa vyrovná s červami, ako aj rastlinnými prípravkami. Okrem toho sú schopní vyhnať parazity a viac - obnoviť orgány, ktoré poškodili červy. Nie je predmetom žiadneho lieku na chemickom základe.

Tu je jedna z poplatkov:

  1. Vezmite 50 gramov bylinkového paliny a tymiánu. Pripravte ďalších 100 gramov kvetov tansy, ďateliny a ľubovníka bodkovaného. Tiež potrebujú a tekvicové semená v množstve 20 gramov. Mali by byť zelené.
  2. Všetko rozdrvte, dobre premiešajte.
  3. Liter vriacej vody zalejeme 4 polievkové lyžice. prášok.
  4. Potom, čo liek bude trvať 4 hodiny, kmeň to.
  5. Pite pol pohára každý deň.
  6. Doba liečby je najmenej šesť mesiacov. To je to, čo je potrebné na liečbu všetkých komplikácií.

diéta

Ak nechcete venovať pozornosť tomuto bodu, ale žiadny nástroj nemôže úplne zbaviť parazitov. Preto by ste mali venovať pozornosť svojej strave. Bude to:

  1. Vymeňte sladkosti so slivkami a jablkami.
  2. Pite kefír, jogurt na obnovenie mikroflóry v črevách. Čerstvé mlieko sa však neodporúča.
  3. Vylúčte vyprážané, údené, klobásy, majonézu.
  4. Jedzte surové vajcia, nakladané kapusta a uhorky.
  5. Zaviesť viac zeleniny a ovocia do stravy.