Klinické centrum. Sechenov, Moskva - recenzia

Klinika propedeutiky vnútorných chorôb, gastroenterológie a hepatológie. VH Vasilenko Moskva bola založená v roku 1874 a je najstaršou terapeutickou klinikou v Rusku, ktorá je súčasťou klinického centra 1. Moskovskej štátnej lekárskej univerzity. IM Sechenov. V súčasnej dobe klinika propedeutika vnútorných chorôb. VH Vasilenko sa aktívne zapája do vedeckej a praktickej práce na zavádzaní moderných technológií v diagnostike a liečbe ochorení vnútorných orgánov. Súčasťou kliniky je 8 oddelení: hepatológia, gastroenterológia, kardiológia, pulmonológia, intenzívna starostlivosť a reanimácia, poliklinika, všeobecná terapia, hron. ochorenia čriev a podzhel.zelezy. Rovnako ako diagnostické pracoviská: ultrazvuk, endoskopia, počítačová tomografia, röntgen, funkčná diagnostika atď.

priechod

Na kliniku v Prahe sa dostanete metrom „Sportivnaya“ a potom ďalej.

Lekári (30)

5 recenzií
gastroenterológ, hepatológ, terapeut
Str. Pogodinskaya, 1, str

5 recenzií
gastroenterológ, terapeut
Str. Pogodinskaya, 1, str

6 recenzií
kardiológ
Str. Pogodinskaya, 1, str

10 recenzií
gastroenterológ
Str. Pogodinskaya, 1, str

3 recenzií
pneumológ
Str. Pogodinskaya, 1, str

Recenzie (77)

S lekárom som sa zaregistroval 10. augusta 2018 v 8:30 o dva týždne za poplatok. Ona odišla za 2 hodiny, pripravená na recepciu (proctologist). Bohužiaľ, tento deň v mojom smere došlo k havárii v pohybe elektrických vlakov. Počas celej jazdy som sa snažil zavolať na recepciu a varovať ma, že som neskoro (zavolal som o 7:30 - ešte nepracovali, a od 8:00 do 8:39 som bol v metre a nemohol som volať). V dôsledku toho som okamžite zavolal recepčnú, keď som opustil stanicu metra Frunzenskaya v 8:39. V boorish tón, správca mi povedal, že lekár čakal na mňa a odišiel bez čakania na 8:35! Túto službu pozorujem po prvý raz v vedome platených službách. Žiadna ospravedlnenie z nich nasledovalo, nikto sa nepokúšal vrátiť lekára, podľa správcu sa v tom čase nebolo možné vrátiť k inému lekárovi. Zrátané a podčiarknuté: takmer 2 hodiny jedným spôsobom a 1,5 späť na pracovný deň (požiadal o dovolenku z práce) - a to všetko je úplne nepresvedčivé. Sám neskoro a neskoro. Ale odísť do 5 minút od stanoveného času je podľa môjho názoru veľmi neúctivé voči pacientovi. Nikdy neviete, v akom stave človek ide k lekárovi, bolo by celkom možné položiť 10-15 minút na ľudský faktor. Dospel som k záveru, že konkrétny lekár a administrátor sú pre pacientov a ich problémy úplne ľahostajní. Veľmi sklamaný z tohto zariadenia. Nie je tam žiadna túžba ísť tam znova. Nemôžem o doktorovi nič povedať, pretože som nemal možnosť ho vidieť. Mimochodom, keď som tam išiel, snažil som sa to veľmi ťažko, myslel som si, že je nezdvorilé otočiť sa a odísť, pretože doktor na mňa čakal. Ale ukázalo sa, že v zásade na mňa nikto nečakal. Nehovoriac o tom, že registrácia na recepcii (zaplatenie konzultácie pred recepciou prechádza), nasadenie obuvi na topánky a povedzme, že po ceste po záchode, a okrem toho, že musím ísť do 4. alebo 7. poschodia, bude trvať 5-10 minút. Takže vyvodzujte závery. Za vlastné peniaze, okrem hrubosti, riskujete, že nič nedostanete.

Len kopček. Do predchádzajúceho stretnutia, lekár prišiel za hodinu (!) Po mojom pridelenom rade. Kým tam bol celý ten čas pred kanceláriou, jednoducho neexistoval žiadny lekár. Ak chcete zdvorilé otázky na správcu, ako dlho čakať, v reakcii som dostal podráždený pol-výkrik správcu. Keby som na recepciu nezaplatil vopred dosť veľkú sumu, jednoducho by som odišiel.

Normálna klinika, ako Monica. Nočná mora, jedným slovom. Poslal na ultrazvuk profesor Lemeshko! Veľmi spokojný, jedinečný špecialista. Malo by to byť ultrazvuk 4050 rubľov. Zavolajte s ňou osobne! Na tomto konci všetky plusy skončia. Potom som išiel k gastroenterológovi - jednému lekárovi v roku 1800 prijatému, vystrašenému a povedal, že som naliehavo potrebné hospitalizovať, aj keď všetky moje testy a štúdie boli čerstvé. Je to potrebné za poplatok a tiež musia podstúpiť röntgenové vyšetrenie hrudníka a testy na HIV a syfilis tesne pred hospitalizáciou. A potom začína rozvod o peniaze a hospitalizuje každého, dokonca aj s gastritídou, a navyše bezplatne a pozdĺž stĺpa MLA. To je hrozné! Peniaze sa berú aj na kryty batožinového priestoru osobne na stráženie. Odmietla hospitalizáciu, šla na profesora Shifrina (recepcia 4050 rubľov). Z hromady testov som sa opýtal - biopsia a kalprotektín, všetko bolo normálne a stratil som o neho záujem. Recepcia bola celkovo 10 minút. Po celú dobu som sa zastavil, nedovolil mi klásť otázky. Nepýtal som sa nič, ako automat napísal do mapy. Hrubo sa správal. Naozaj som nemal rád postoj tohto lekára na klinike ako celku. Je pre nich výhodné hospitalizovať každého pre politiku a peniaze, viesť zbytočný výskum a písať výskumné práce. Nikto tam nikoho nepotrebuje! Iba peniaze! Zostalo tam viac ako 10 000 rubľov. A to všetko za nič. Ale Lemeshko - ultrazvuk lekára je úžasný! Jediné plus tejto kliniky.

Oddelenie endoskopie. Obrátil sa 29.06.2017 na ambulantnom základe pre platenú gastroskopiu v smere gastroenterológa s akútnou cholecystitídou - pankreatitídou a gastro-duodenálnym refluxom, aby sa eliminoval vred a určila prítomnosť / neprítomnosť Helicobacter pylori. Gastroskopia bez anestézie po tom, čo ma to stálo 9150 (!) Rubľov (+100 rubľov na jednorazovú plienku v lekárni nižšie, ktorá nie je zahrnutá v tejto cene!). Moja žiadosť pred začiatkom o rýchlom teste na Helicobacter endoscopist a Ph.D. Afanasyeva Aigul Fanzirovna komentovala s úsmevom: „Vyrazíte“. Počas tej istej procedúry, ktorá trvala nezvyčajne dlhú dobu, hoci nič nebolo konečne nájdené, lekár zrejme študentovi okomentoval, zatiaľ čo som zvracala hojne žlč: „Pozri, jej reflex vracania je sprevádzaný trhaním pravej nohy.“ T Ako sa ukázalo neskôr na šek na platbu, táto dodatočná možnosť sama stála 2 000 rubľov (bez ktorých je cena služby ešte aspoň dvakrát vyššia ako v meste). Po viac ako hodine čakania však boli uzavreté závery (predo mnou sa nachádzali 3 pacienti, ktorí tiež čakali na záver, kto ho prijal a odišiel, a potom sa vedúci oddelenia vybral, aby sa spýtal, na koho som čakal, po ktorom sa neskôr o chvíľu neskôr podal papier) Na moje prekvapenie som nenašiel žiadnu zmienku o helicobacter. Keď som sa vrátil do kancelárie, spýtal som sa manažéra. Žartoval moju otázku Afanasyevovi, ktorý bol slobodný a slovami: "Je mi to ľúto." Posadila sa, aby vytlačila nový záver, ktorý sa pekne zaujímal o môj zdravotný stav po zákroku (bolo by omnoho lepšie, keby som nemal stráviť celkovo 2 hodiny na prázdnom žalúdku v ich takmer prázdnom priestore). Po vytlačení "Helicobacter - negatívne" v ňom (to zostáva dúfať, že zabudla len vstúpiť, a nie, aby sa vzorka za 2000 rubľov v priebehu konania, pretože naposledy bol ++), Afanasyev trval na všetkých možných spôsob, že som naliehavo potrebovať ultrazvukové vyšetrenie. (ktoré som práve urobil na tej istej klinike) a vo všeobecnosti najúplnejšie vyšetrenie. Gastroenterológ bol veľmi prekvapený, že čakanie na záver trvalo tak dlho a potešilo ho, že v mojom stave som mohol ísť k nim na vyšetrenie zadarmo. Neodporúčam.

Urobil chladné opravy, teraz poraziť peniaze! Začnime so skutočnosťou, že všetky zdravotnícke zariadenia by sa mali vydávať bezplatne. Išla navštíviť endokrinológa, povedala, že musí byť hospitalizovaná. Kto prešiel pohotovosťou, vie hlavnú vec tam ******. Nemohol som nájsť dlhý opis snímky pľúc, začal sa ručiť slovami, že nebol rádiológ a nemohol čítať obrázky, bolo to zvláštne, že sa na inštitúte neučil. Prišiel som k endokrinológom, lekári sú dobrí, ale prečo mi to nie je jasné. Okrem toho meria cukor 6 krát denne, urobili EKG, nerobili nič iné, takže neočakávajte, že sa do vás zapojíte. Upravte tabletky a domov.

Podobné kliniky

63 názorov
Litovský bulvár, 1A
Expresné nahrávanie

Recenzie o centre 1 MSMU Sechenov v Moskve

profesionálny, presný, seriózny a skutočný lekár s neuveriteľným zmyslom pre humor

Real Doctor! Na odporúčanie jeho manželky, ktorá je tiež lekárom, sa ukázalo, že je na úteku Nikolaja Sabiroviča. Presne diagnostikovaný a predpísaný liečebný režim, prísne nasledoval všetko, príchod na recepcie za účelom vyšetrenia. Liečba bola dlhá, ale účinná. Pred Arsentievom som navštívil veľa „cool“ lekárov, ktorí rozprávali ruky, ktorí ma priviedli na hormonálne masti, bez akéhokoľvek efektu. Niekto píše o nákladných konzultáciách, bez ohľadu na to, aké sú náklady na liečbu, ak ste naozaj liečení. Takýto postoj voči pacientom a ich práca ako celku nie je možné odhadnúť v rubľoch. Odporúčam vám všetkým, ktorí potrebujú liečbu kožných ochorení.

Úžasný plastický chirurg! Blefaro a mamoplastika išli bezchybne. Jednoduchá rehabilitácia. Urobil všetko veľmi opatrne a čo najprirodzenejšie! Vďaka Alexander Sergeevich. Odporúčam.

Dobrý doktor, môžete povedať veľkým písmenom. Tam bolo viac takých chirurgov, koľkokrát operoval - všetko bolo na najvyššej úrovni. Želám S. B. Kaševarovovi úspech v jeho tvrdej práci a trpezlivosti.

Urobil pre mňa operáciu, všetko šlo dobre, bez komplikácií. A postoj a výkon je uspokojený. Je škoda, že operácia môj problém nevyriešila.

Veľmi dobrý lekár. Ošetril jej zuby asi mesiac. Vždy v dobrej nálade. Zdvorilý. Odporúčam všetkým.

Veľký lekár! Preč sú všetci platení lekári, žiadny zmysel. Zaoberáme sa pozorným a skúseným lekárom L. Kulakovou. Inteligentný a inteligentný.

Veľmi kompetentný lekár. Počas operácie všetko hovorí a je to trochu pokojnejšie. Čisté, vzdelané. Všetko je k dispozícii vysvetliť a povedať.

Báječný lekár. Jeho ruky sú zlaté. Vytiahne ľudí zo sveta! Ďakujem mu za to, čo pre nás urobil! Boh mu žehnaj!

Všetko jasne, zrozumiteľne vysvetľuje. To neponúka nič navyše, to nie je "čerpať" peniaze. Veľký lekár!

Lekár je veľmi dobrý vo všetkých ohľadoch: zaobchádza s pacientom s úctou a vždy odpovedá na otázky, ktoré sú predmetom záujmu, a dá správnu diagnózu.

Zherebchikova navštívila Kristine Jurievna 22. júna 2015. Dostal som ju o gestačnom diabete, v 35. týždni tehotenstva. Lekár je veľmi priateľský, všetko podrobne vysvetľuje, dal mi veľmi cenné rady, záver a poslal ma na pôrod v špecializovanej nemocnici. Veľmi sa mi páčil lekár, nielen profesionalita, ale aj ľudský postoj. Sú to títo lekári a tento postoj nestačí.

Ďakujem lekárovi za citlivý, pozorný postoj a profesionálne riešenie mojich problémov. Želám svojmu milovanýmu lekárovi veľký úspech v práci. Buďte úprimní a priateľskí.

Alexander Sergeevich je vynikajúci lekár! Odporúčam to veľmi veľa. Od Boha je lekár. Môj hrudník je "skutočný"! Nikto neodhady.

Takmer pred rokom začala liečbu Tamarou Tengizovnou a bola veľmi rada, že prišla k nej! Veľmi milí a vždy sa obávajú o svojich pacientov. Pre akékoľvek otázky alebo problémy len pre ňu!

Byakova S.F. Ideme s celou rodinou a odporúčame našim priateľom. Vynikajúci lekár, plne dôverujeme jej profesionalite a skúsenostiam.

Ippolitov bol liečený poranením nôh. Cítil ma, urobil röntgen, nebol zlomený, takže predpísali primeranú liečbu: anestetikum a masť. Pozorný postoj, moja liečba bola úspešná. O tri dni neskôr som bol schopný chodiť normálne a chodiť bez chromého.

Georgy Vladimirovič pôsobil na mňa 01/24/2014 - cholecystektómia. Operácia bola vynikajúca a teraz mám problém so štítnou žľazou. A obrátim sa na neho kvôli pomoci. Je to vysokokvalifikovaný, pozorný a vnímavý lekár, nemá rád zbytočné slová, má všetko zvlášť. Profesionálne, jedným slovom. Viac k nim!

Lekár poradil mojej žene v mojej prítomnosti (s jeho povolením). Som lekár najvyššej kategórie (táto špecialita nie je dôležitá, ale je dôležité, aby moja práca bola často podobná), ktorá sa zúčastňuje tejto „konzultácie“, ktorá stojí 2200 rubľov, ukončená skúškou študenta prítomnou na tzv. „Vyšetrení pacienta“, Anamnéza predchádzajúcich a v súčasnosti existujúcich chorôb nebola zhromaždená! !! Výsledok: vymenovanie kvapkadla s fyziologickým roztokom z dôvodu nemožnosti predpisovať inú liečbu v dôsledku sprievodných ochorení. Na zdravie lekára - zarobili ste. Myslím si, že tento názor kolegu sa k vám dostane a budete venovať určitú pozornosť pacientovi, myslím, že chápete, o čom hovoríme. Navyše, sľúbená konzultácia dermatopsychológa nebola vykonaná, a zrejme môže byť vykonané nie skôr ako za 2 týždne. A to sa zdá byť po prepustení a za samostatnú, zjavne ešte väčšiu platbu. Chcel by som sa opäť stretnúť a diskutovať o situácii. Silne pochybujem, že môj záznam bude prečítaný a primerane pochopený!

V júli som bol čoskoro v nemocnici. Bol som taký šťastný, že som mal šťastie. A ako sa ukázalo, bolo by to lepšie a nespadlo. V miestnosti 326 som bol v kardiológii. Nemáme šťastie s lekárom. Bežal mladý chlapec - Nikita Viktorovich. Mohol okamžite zmeniť všetky pilulky pre iných. Výsledkom je atriálna fibrilácia. Mučili celú noc. Potom klesli na intenzívnu starostlivosť. Obnovená. Potom ho napadlo zmeniť pilulky znova. Rovnaký výsledok. Ale nie poslaný na intenzívnu starostlivosť. Bolo to také bolestivé, išiel som sám. Ale doktor na mňa kričal. Že má večeru. Keď som žil sotva až do rána, myslel som, že mi pomôžu. Ale ja, sotva som stál na nohách, bol prepustený domov. Povedali, že to máte konštantné. Povedala hlava. oddelenie. Aká konštanta! Nemal som to skoro 2 roky. A dali ma na to. Sme tam experimentálni králiky. A teraz musím byť znova liečený. Kŕmenie je horšie ako ošípané. Vaše vlastné lieky. Ale sú tu dobrí lekári. Endokrinológ, psychoterapeut. Ďakujem veľmi pekne. A tí, ktorí hodili pacienta na ulicu. Pán je. A jeho zákony ešte neboli zrušené.

Bola liečená v júni 2016. Chcem poďakovať Shestakovej Lyudmile Andreevnovej a sv. Tomášovi Anastázii za jej veľmi starostlivú pozornosť. A za to, že mi pomohol zlepšiť svoje zdravie.

ahoj Obrátila sa k Maximovej N. N. Gastroenterológ, lekár, s bolesťou v bruchu. Objednala niektoré testy, boli zaplatené, ukázali negatívnu odpoveď, potom ponúkli ísť na vyšetrenie a následnú liečbu. Ležela v nemocnici v piatom poschodí pod dohľadom profesora Shifrina O. S. a Dr. Androsova. Urobili niekoľko štúdií, držali ich 10 dní a poslali ich domov s bolesťou. Pozreli sme sa na staré extrakty a predpísali tie isté lieky, ktoré som pil dva roky. To je všetko ošetrenie. Nie je jasné, prečo ich držia títo lekári a profesori, ktorí nemôžu pomôcť, len v očiach niektorých účtov, a kde ich môžeme dostať, ak neopustíme nemocnice.

Prišiel z iného mesta, dúfal, že zázrak, ale ako povedal profesor Shifrin Oleg Samuilovich, zlatá pilulka ešte nebola vynájdená a on a jeho kolegovia nevedia, ako s vami zaobchádzať. Vyšetrenia boli minimálne. A tak, s bolesťou a útokmi, som bol bezpečne poslaný späť domov, a tak ma liečili 3 roky. Ľudia si, prosím, pomyslite trikrát, aký lekár by sa mal poradiť. Kým som klamal, dvaja pacienti boli prepustení z nášho oddelenia, tiež poznamenali, že nedošlo k zlepšeniu. Doktor Androsova. L. N. sa jemne usmial a povedal: "Prejde to domov." Tu je všetko ošetrenie a pomoc moskovských lekárov. Ďakujem vám, že sa vám neplatí márne.

Skvelý špecialista! Veľmi kompetentní! Strávil som dosť peňazí na ošetrenie v súkromných centrách (už som podal žalobu na súd!) dúfam!

Prečítajte si všetko. :-)
Arsentev Nikolay Sabirovich nám predstavil Roster versicolor Giber. ) TENTO PROFESIONÁL JE DOCTOR. Želám vám všetko ZDRAVIE! ZDRAVIE! ZDRAVIE! Ale ak stále potrebujete pomoc špecialistu, potom ho neodporúčam, veľmi odporúčam tohto lekára.
Okrem vyššie uvedených vlastností dodám, že Nikolai Sabirovich má dokonalý vzhľad.
+Snehovo biely župan
+Úhľadne štylizované vlasy
+Dobre udržiavané ruky
+A ľahká vôňa luxusného parfumu
Dobre, súhlasím, že by som rád videl takýchto špecialistov. Stále má zmysel pre humor.
A poviem o liečbe - urobil som diagnózu pri prvej dávke, predpísal som lieky za veľmi priaznivé ceny! Menej ako mesiac a som zdravý. (a ja mám niečo, čo by som mohol porovnať s Arsentievom, keď som bol na súkromnej klinike, kde som stanovil slušnú sumu na testy, po ktorej som bol diagnostikovaný "správne a napísal bez lekárskych výrazov" - Alergia.))
Tak som tu o doktorovi
Arsentiev Nikolay Sabirovich - oooooochen lekár.
PS: Lepšie vidieť raz, ako počuť stokrát!

Nikdy som nepísal recenzie pre lekárov, ale dnes je ten prípad, keď si človek zaslúži pochvalu. Po prvé, Arsentiev Nikolay Sabirovich je pekný, šikovný a profesionálny. Po druhé, hneď som diagnostikoval (prvýkrát), liečba bola adekvátna (bola primeraná, bez podvedených prostriedkov) Napísala som to, všetko som vysvetlila, upokojila som to. Prvýkrát som videl tak dobre upraveného štýlového a krásneho lekára a bol tiež oboznámený so svojím podnikaním.

Asi tri roky som trpel hubou na nohách. Chodím do bazéna a bolo to veľmi trápne, že moje nohy boli v tomto stave, aj keď som s nimi zaobchádzal. Dozvedel som sa, že v prvom MGMU je kabinet mykologického dermatovenerológa. Sechenov je na Mozhaysky Val. To sa tam zmenilo. Urobili tam výsadbu húb, zistili, že je to pôvodca. Predpísaná liečba trvala len 14 dní. Z huby a žiadne stopy vľavo. Už rok sa choroba už neobjavila.

Mám ekzém na nervy. Áno, a na hlave. Svrbenie bláznivé, neustále tam bol nejaký nepohodlie. Ošetrenie prebiehalo v klinickom diagnostickom centre pri prvej MGMU. Sechenov. Pomohol mi veľmi veľa. Choroba rýchlo prešla.

Na prvej MGMU pomenovanej podľa Sechenova je klinické diagnostické centrum, v ktorom som absolvovala ultrazvukové vyšetrenia kardiovaskulárneho systému, ako aj Dopplerovho a echokardiografického vyšetrenia. Špecialisti sú skvelí. V zrozumiteľnom jazyku vysvetlili povahu mojej choroby, ako podstúpiť liečbu. Nehrozili sa, ako v iných zdravotníckych zariadeniach. Tak, že sa teraz liečim len v tomto centre.

ahoj Pred šiestimi mesiacmi som išiel pracovať do Afriky. Aké vakcíny treba očkovať, vysvetlili mi to v spoločnosti a ja som ich bezpečne vyrobila. Ale pre radu som sa obrátil na klinické diagnostické centrum na prvej MSMU pomenovanej podľa Sechenov. Tam, v oddelení lekárskej parazitológie a tropickej medicíny, som dostal podrobnú konzultáciu. Povedali, ako sa správať v epidemiologickej situácii, ako jesť a aké lieky by mali byť v lekárni. Získané informácie boli veľmi užitočné, vďaka nej, moje zdravie bolo normálne, ale niektorí chalani tam chytili nejaké infekcie.

Ďakujeme špecialistom klinického diagnostického centra First Honey. Faktom je, že pracujem na stavenisku, prirodzene, zdvíham závažia, takže hernia vystúpila, hoci malá. Nemocnica povedala, že potrebujú operáciu. Odmietol som a prišiel som do tohto centra. Lekár povedal, že si môžete vyskúšať a urobiť bez chirurgického zákroku, ale ak takáto liečba nepomôže, musíte stále pracovať. Vďaka Bohu, všetko dopadlo v poriadku. Okrem liekov tu, na oddelení fyzioterapie, som navštívil aj elektroforézu (má rozhodujúci vplyv na prietrž). Je pravda, že fyzická aktivita je pre mňa kontraindikovaná a musela som zmeniť svoje pracovisko. Ale aj keby existovala operácia, dôsledky by boli rovnaké.

V štúdii funkčnej diagnostiky, s prvým medom menom Sechenov, som dostal denné monitorovanie krvného tlaku. Ukázalo sa, že mám arteriálnu hypertenziu, ale v ranom štádiu. Po tomto ošetrení sa indexy výrazne zlepšili. A za to musím poďakovať Ochirovovi Elenovi Pavlovnovi, skvelému špecialistovi, bola to ona, ktorá ma diagnostikovala a videla odchýlky av iných nemocniciach diagnostikovala nesprávnu vec a liečba bola, samozrejme, nesprávne priradená. Teraz budem kontaktovať iba tu.

Pri návšteve klinického diagnostického centra prvej Moskovskej štátnej lekárskej univerzity, pomenovanej po I. M. Sechenovi, mi bezpečnostný zástupca nedovolil, aby som bol na druhom stretnutí so zubárom, ktorý požadoval, aby som predložil preukaz. K mojim vysvetleniam, že mi nebola vydaná žiadna pasáž a že som sa vrátil k plne platenej liečbe (nie za malú sumu) opäť k lekárovi, ktorý má kartu, bol som odmietnutý na návštevu s odkazom na znamienko s nápisom na batožinu. Neexistovali žiadne nariadenia, ktoré by upravovali chodbu. Práva môjho pacienta na prijatie podľa zmluvy a úhrada za lekárske služby boli porušené. Inštitúcia je zjavne zle organizovaná komunikácia. Veľmi sovietske správanie.

Pokloním sa vám za operáciu. Byť zdravý 16. októbra 2012 prevádzkuje.Ďakujem zamestnancom vášho oddelenia za starostlivosť a pozornosť chorým.

Bol na recepcii na odporúčanie. Vskutku je lekár viac ako hodný! Jediná vec, ktorá bola napätá, vždy (3 krát na konzultácie) v kancelárii boli študenti alebo stážisti.

Dobré popoludnie Lekár je veľmi mladý, spočiatku som bol trochu nervózny, ale po dlhom rozhovore som si uvedomil, že nakoniec som mal šťastie! Predtým bola v častých centrách a dokonca aj medzi profesormi, cítila 0! Vskutku expert s veľkým písmenom!

Bol som v zúfalstve a iba Arsentiev mi pomáhal, hlboko sa ti klaním!

Vybavenie nie je dostupné vo všetkých divíziách. Dodávanie liekov ako takých chýba, často musíte kúpiť za svoje peniaze. Činnosti jednotiek nie sú navzájom koordinované a dokonca sú rozdelené po celom území.

Gastroskopia v recenzii Sechenov

Určite odporúčam všetkým, len pozitívne dojmy.

Klinika bola vytvorená ako typická európska prax (malé centrá), opakovane v nich, dokonca aj štýl opravy je podobný, prehľadný a výstižný. Na stránke sú prezentovaní špecialisti na klinike, každý má informácie o tom, kde študovali, cvičili atď. Prihlásil som sa do Kuznetsova, pracoval najdlhšie v Európe. Suma 8 tisíc ľudí mi hneď povedala na telefóne a povedala, že je v nej zahrnutá. Otvoril som stránku a pozrel som sa na to, čo robili, prečítajte si recenzie a pošlite mi... zobraziť celý text

GASTROTSENTR

8 (495) 233 71 03 8 (495) 233-00-83

Berzarina St., 12, m.Oktyabrskoe pole, Moskva

recenzia

rakovina nie je trest!

Som vďačný všetkým lekárom gastrocentra v Berzarine, pre môj život som si zvykol robiť všetko len sám a som zodpovedný za všetko. Nešiel som k lekárom vôbec. A potom sa všetko pokazilo: prišiel k obvyklej gastroskopii, jeho žena tu urobila, dostala Helicobacter a poslala ma na kontrolu a lekári mi hneď povedali podľa príznakov, ktoré som tiež musel urobiť kolonoskopiou. Našiel sa karcinóm hrubého čreva sigmoidu. Nechcel som veriť, stalo sa to veľmi, veľmi desivé. Vďaka všetkým lekárom, že inšpirovali len jednu myšlienku, že som povinný ich vypočuť, čo najskôr podstúpiť vyšetrenie a ísť na operáciu. Bol som veľmi optimistický. Manželka podporovaná. Pripravený na operáciu na týždeň. Po operácii uplynul jeden a pol roka, som zdravý, nevyskytuje sa opakovanie nádoru, prišiel som do gastro centra na kontrolu. A hovorím všetkým, všetkým: načas preskúmajte a dôverujte profesionálom. Rakovina nie je vôbec veta! Srdečne ďakujem lekárom gastrocentra. Andrew.

Kolonoskopia a odstránenie polypu nie je bolestivé a nie je desivé.

poslali ma na kolonoskopiu na pripojenej klinike, nespali bez spánku, našli polyp, neodstránili ich a odporučili im okres; Rozhodli sa urobiť vo sne, aby nezostali viac. No, žiadne slová, samozrejme, neurobili tu kolonoskopiu a odstránili polyp, spali. Samozrejme, neba a zem. Profesionáli lekári, dobre odvedení, vďační !!

Nájdený nádor a príprava na najhoršie, ale všetko fungovalo!

Dobrý deň, prišiel som na ultrazvukové vyšetrenie z Volgogradu a našiel som ultrazvuk v hrudi. Veľmi rýchlo urobili analýzu defektov v prípade malignity, pripravili sa na najhoršie a okamžite sa administrátori rozhodli urobiť gastroskopiu aj kolonoskopiu, pričom všetky boli správne vysvetlené, ako sa pripraviť. Všetko bolo urobené hneď vo sne, vôbec to nebolelo, bolo veľmi potešené, všetko rýchlo a čo je najdôležitejšie, neublížilo to lekárovi všetko, čo bolo kompetentne a zrozumiteľne vysvetlené, ako postupovať a kam ísť ďalej s tvorbou hrudníka a vďaka Bohu, že všetko fungovalo. Ďakujeme lekárovi ultrazvuku, profesorovi G. Musaevovi G., anesteziológke Irine Ivanovne a Patokovi Ekaterinovi Jurijevnovi. Profesionáli, vďaka celej klinike!

Reakcia GASTROCENTRA na recenziu:

Milý Alexander! Ďakujeme Vám za žiadosť o lekárske služby v GASTROTSENTR.

Odpovedáme na všetky vaše otázky: všetky endoskopické údaje sú kontrolované, iba vysoko kvalifikovaní odborníci s viac ako 25 ročnými skúsenosťami a medzinárodnou praxou pracujú v GASTROCENTER. Pokiaľ ide o váš záver:

  1. Údaje gastroskopickej gastroskopickej gastroskopie sa líšia od trojročného obdobia Endoskopický obraz gastrointestinálneho traktu sa môže meniť v závislosti od nových ochorení / stavov človeka počas niekoľkých dní, niekedy aj niekoľkých hodín (to sa týka stavov núdze pri endoskopii). Preto trojročné údaje analyzuje gastroenterológ za účelom monitorovania dynamiky (nie endoskopik, MUDr. Knyazev Michail Viktorovič je vysokokvalifikovaný endoskopik, chirurg, ktorý ste napísali v protokole, nie je gastroenterológom. Poradil vám na endoskopickom obraze, to znamená V súčasnosti sú vám prezentované elektronické fotografie rôznych predajní gastrointestinálneho traktu, gastroenterológovia a hepatológovia sa priamo zaoberajú symptómami a liečbou pacientov. V rekomendatsiyah- doobsledovanija + konzultácii gastroenterológa).
  2. „Gastroezofageálny reflux“, ktorý naznačujete, nie je názov ochorenia. Názov ochorenia je GERD, refluxná choroba pažeráka. Takáto diagnóza, podľa štandardov, po úplnom vyšetrení všetkých špecialistov (ultrazvuk, testy, niekedy acidometria, anamnestické údaje, gastroskopia, gastroskopsianoskopia, röntgenový báriový pažerák, niekedy CT), vykonáva GASTROENTEROLOG, ale nie endoskop. Samotný reflux, o ktorom hovoríte, nie je vidieť, je registrovaný pomocou špeciálnych dodatočných vyšetrení, ktoré nezahŕňajú endoskopiu, napríklad 24-hodinovú acidometriu v pažeráku. Keď gastroskopia môže len nepriamo uviesť slabosť dolného zvierača pažeráka, zlyhanie kardie, prietrž otvorenia membrány pažeráka (potvrdzuje túto diagnózu, röntgenové žiarenie).
  3. Nikto nemeria koncentráciu Helicobacteru. To sa môže uskutočniť bakteriologicky (naočkovanie počas 7 dní), ale to nie je nevyhnutné, pretože Podľa medzinárodných a domácich štandardov (ESGE, RSA, schémy a štandardy MAASTRICHT-5) sa liečba Helicobacter, ak je prítomná, vykonáva vždy, endoskopická kontrola sa vykonáva 1 mesiac po ukončení liečby.

Skúšobný test: neuspokojivý Vykonaná endoskopia s radom Michail Viktorovič Knyazev, doktor medicíny. Zistenia štúdie sú veľmi odlišné od záveru lekára, ktorý sa uskutočnil pred tromi rokmi. V roku 2015 mu bol diagnostikovaný gastroezoftalový reflux, a preto prišiel k lekárovi. Potom, čo požiadal lekára o reflux sám, bolo mi povedané, že reflux je sekundárny, primárny je gastritída. V rovnakej dobe, nie je nič o refluxe vôbec!

Hellicotest je veľký, 80% ľudí má hellicobacter. Spýtal som sa lekára: prečo ste si istý, že je to primárna príčina ochorenia? Odpoveď: máte vysokú koncentráciu. Na záver, opäť to tak nie je.

V tomto celom príbehu: anestéziológ Bokarev sa ukázal byť priateľský, príjemný, o medovej sestre (pravdepodobne Bochkareva A.) je tiež pripravený povedať len pozitívne veci.

Veľká vďaka d-r Konstantin Kuznetsov! Veľká vďaka tímu Gastrocenter.

Na tejto klinike som urobil gastroskopiu. Moje dojmy sú veľmi dobré od lekárov a sestier. Veľká vďaka d-r konstantin Kuznetsov! Veľká vďaka tímu Gastrocenter. Odporúčam priateľom!

recenzia

Vďaka lekárom

Od 20. júla do 9. augusta 2018 som odpočíval v sanatóriu Sechenovského univerzity v Zvenigorode. Môj lekár bol Irina Jurievna Dukelskaya. Podľa jej rady, bol som skúmaný a dostal radu od hlavného lekára sanatória Kovalenko Alexey Anatolyevich. Alesya Anatolyevich starostlivo študoval výsledky vyšetrenia a dôrazne odporúča mať operáciu v univerzitnej nemocnici a dokonca dal telefónne číslo lekára Georgiy Vladimirovič Polunin. Tak som skončil na tejto klinike. Chcem povedať, že úroveň a kvalita zdravotnej starostlivosti na klinike je na vysokej úrovni. Georgiy Vladimirovič je nádherný človek, pozorný a vynikajúci lekár.

Vyjadrujem hlbokú vďačnosť za citlivý prístup a odbornú pomoc:

- Kovalenko Alexey Anatolyevich, hlavný lekár FSAEI HE Prvý MGMU je. IM Sechenov Ministerstvo zdravotníctva Sanatória Ruskej federácie "Zvenigorod" MEDICAL CENTER

- Irina Yuryevna Dukhelskaya, Lekár zodpovedný za Zvenigorod Sanatorium MEDICAL CENTER

S pozdravom Naděžda Indžievna Khutsaevová,

Kalmykia, mesto Elista.

  • Rudchenko Svetlana
  • Mikirtumova Svetlana Ivanovna
    gastroenterológ
  • Irene

    Dobrý večer! Prosím vás, aby ste 8. marca odovzdali svoje blahoželania lekárom a sestrám anesteziologického oddelenia - resuscitácii. Pre vás svieti slnko jasnejšie a jasnejšie a kvety kvitnú. Nech sa všetky priania splnia, nech sa naplnia sny. Nech sa všetky problémy a zármutky, ako sneh, roztavia bez stopy. Prajeme Vám radosť, zdravie, aby ste boli vždy šťastní. Tak, že s najlepšou náladou V živote ste kráčali s blikaním. S krásnou sviatkom jari - S Medzinárodným dňom žien! Moja matka dlho ležala v tejto kancelárii. V zdravotníctve som sa nestretla s viacerými profesionálnymi, laskavými a slušnými ľuďmi. Zároveň by som chcela blahoželať 8. marca, aby som im veľmi pekne poďakovala za matku, za ich postoj k nej. ĎAKUJEME VEĽMI!

    Ďakujem zamestnancovi funkčného oddelenia diagnostiky Volodina Naděžda Ivanovna, Pavlova Larisa Ľvovna, Ochirova Elena Pavlovna, Rykova Olga Vladimirovna, Serdotská Ekaterina Gennadievna za profesionalitu a pozorný postoj!

    V novembri 2018 ma diagnostikovala neuspokojivá diagnóza Kaposiho sarkómu. od tej chvíle na mojej chôdzi do Moskvy začali lekári. Každý špecialista ponúkol úplne neprijateľné metódy liečby. Ale náhodou som skončil na klinike kožných ochorení prvej MGMU pomenovanej. Sechenov, kde je úplne iný, humánnejší prístup k tejto chorobe.

    Stretli sme sa so zhovievavými, vysoko profesionálnymi lekármi. Bol som predpísaný priebeh liečby, ktorý začal dávať pozitívne výsledky. Dokonca aj všeobecná atmosféra na klinike prispieva k uzdraveniu, v ktorom, bezpochyby, zásluhou jeho hlavy - riaditeľom kliniky a vedúcim katedry, profesorom MUDr. Olisova Olga Jurievna, ktorá vytvorila taký pozorný a úzko prepojený tím. Chcel by som tiež upozorniť na vysokú profesionalitu profesora Sergeja S. Snarskaja, vedúceho oddelenia Ignáca Dmitrija Vladimiroviča, Ekaterinu Mikhaylovnu Anpilogovú klinickú stážistku a procedurálnu sestru Zemfiry Kuzgovej. Samozrejme, Ekaterina Mikhaylovna ma osobitne zaujala ako priameho kurátora mojej choroby.

    Chcel by som mať viac takýchto zdravotníckych pracovníkov v ruskej medicíne. Všetci vyššie uvedení zamestnanci si zaslúžia odmenu za svoju prácu, ktorú ľudia potrebujú.

    Ozbrojené sily veteránov. Účastník eliminácie nehody vo HOUR Severin M.A.

    Chcem poďakovať chirurgovi Rybal'chenkovi Artemovi Viktorovičovi, ktorý pozná svojho podnikania, je pripravený pacientovi podrobne vysvetliť a poskytnúť všetku potrebnú pomoc. Pozornosť, citlivosť a profesionalita sú všetko, čo by som chcel povedať o Artem Viktorovichovi.

    Chcela by som napísať pár slov o zubárovi Anatasii Budylevovej. Už mnohokrát som bol pri jej konzultáciách a liečbe, môžem len veľmi pekne poďakovať za jej prácu. Veľmi priateľský, citlivý lekár, vždy pripravený počuť a ​​počúvať pacienta, vždy keď idem na recepciu, vidím, že Anastasia Petrovna sa snaží nájsť individuálny prístup pre každého pacienta, podrobne povedať všetko a navrhnúť všetky možné možnosti liečby. lekári okrem toho pracujú v takom nevyhnutnom a pomáhajúcom zdravotníckom zariadení.

    V predvečer Nového roka by som rád vyjadril vďaku všetkým špecialistom CDC na UKB č. 4! Odborníci a odborníci vo svojom odbore! Pracujú rýchlo a veľmi rýchlo. Je veľmi vhodné, aby všetci odborníci na jednom mieste. Chcem povedať najmä vďaka zubárovi Budyleva Anastasia Petrovna !! Veľmi citlivý a milý lekár! Ďakujem za dobrú prácu.

    Často sa stáva, že deň, ktorý prešiel v našom živote, si buď nič nepamätal, alebo to bolo len niekoľko dní, ktoré si nenechali nič spomenúť a oceniť. V novembri tohto roku, asi mesiac som bol liečený na klinike psychosomatickej medicíny. IM Sechenov psychoterapeutické oddelenie.

    Tu je opak. Dni strávené na tomto oddelení boli zapamätané pre ich zamestnanie, komunikáciu a teplo a starostlivosť, ktoré pochádzali od zamestnancov tohto oddelenia. Verte mi, čo mám porovnať, na ktorý rok som podstúpil liečbu na týchto klinikách. Môžete hodnotiť prácu všetkých zamestnancov len "vynikajúce". Môžete cítiť profesionalitu lekárov i celého personálu.

    Môj deň začal obchádzkou môjho ošetrujúceho lekára, Petelina Dmitrija Sergejeviča. Jeho dlhé rozhovory so mnou, kde vás počúvajú, poskytnú náležité rady, a čo je najdôležitejšie, pochopia vás, predpíšu liečbu a prídu viac ako raz, dávajú pozor, starajú sa o svoje zdravie. Domáce prostredie vytvorené rukami zamestnancov, vrátane medu. zdravotné sestry, ktoré komunikujú s pacientmi ako so svojimi príbuznými a starajú sa o správny príjem liekov predpísaných lekárom. Neustále pod ich dohľadom, cítite sa chránení, viete, že v ťažkých časoch bude vaša sestra pomáhať. Na príklade medu. Sestra Helen, ktorá obetovala svoj voľný čas, stále našla minúty na komunikáciu so mnou. Bude vás počúvať, niečo vám povie. A tak sa ten večer zbláznil. Nie je to nuda nemocničného oddelenia, ale dobrý prístup k pacientovi.

    Pamätám si rozhovor s psychológom. Aj to bolo skôr ako rozhovor s dlhodobo neviditeľnou známosťou. Pocit príjemného spoločníka neostal ani minútu. Zdá sa, že tento rozhovor sa neuskutočnil na oddelení, ale na príjemnejšom mieste. Chcel som hovoriť, povedať jej o mnohých veciach. Všetky jej charizmy a profesionalita boli zdôraznené tým, že sa snažím vyriešiť moju otázku o uzdravení, ktorá ma tak dlho neopustila. Všetky dni strávené na oddelení boli také živé a nezabudnuteľné, že mi to pomohlo, viedlo k mojej obnove.

    V jeden z týchto dní navštívilo naše oddelenie akademik Anatolij Borisovič Smulevich. Od prvých minút sa zdalo, že komunikácia s ním je laskavá reakcia, jemný prístup k otázkam mojej choroby. Osoba, ktorá môže počúvať a odpovedať na moje otázky. To všetko podčiarklo jeho najväčšiu profesionalitu. Samozrejme, to ma zasiahlo. Ale zo všetkého najviac v jeho pamäti zostanú jeho slová - slová pomoci o mojom rýchlom uzdravení, tak úprimne povedané, že ma neopustia až doteraz.

    A samozrejme, špeciálne vďaka vedúcemu oddelenia Vogel Beatrice Albertovna. Po prvej konzultácii mi bola predpísaná liečba, ktorá výrazne zlepšila môj blahobyt. Na pozadí správne predpísaných liekov sa môj postoj ku všetkému okolo mňa začal zlepšovať. Táto depresia, izolácia a útlak sa postupne od mňa vzdialili. Užil som si každý nový deň. Prispeli k tomu a životnému prostrediu. Jej ruky v stenách psychoterapeutického oddelenia vytvárajú atmosféru pohodlia domova, necítite sa chorý, deprimovaný svojou chorobou, ale človek hľadajúci uzdravenie, a to všetko prispieva. Vybudovala disciplínu a poriadok, lekársku etiku, výborný výber zdravotníckeho personálu. oddelenie. Krásne zariadenie, priestranné izby, jedáleň s priateľským servisným personálom - to všetko vďaka Beatrice Albertovne, ktorá do toho investuje svoj čas, silu a dušu.

    Aké veľké je to, že sú takí ľudia - lekári, ktorí vytvárajú ochotu a pohodlie pre chorých a dávajú nádej na uzdravenie. Tam, kde dni strávené v tomto oddelení nie sú márne. Kde v samotnom slove „Zdorovo“ - je tu kus dobra a zdravia, ktorý predkladá tento vynikajúci zdravotnícky personál - chorí, takže potrebujú zotavenie.

    Larionov Andrey Vladimirovič

    Klinické diagnostické centrum Univerzitnej klinickej nemocnice №4. Veľmi pohodlné centrum, kde môžete získať všetky druhy zdravotníckych služieb od testovania až po vykonávanie hĺbkového výskumu a liečby. Chcel by som upozorniť na vysokú profesionalitu chirurga Artema Viktorovicha Rybalchenka. Chcem poďakovať zubárke Anastasii Petrovna Budylevovej za jej pozornosť, veľkú trpezlivosť a starostlivosť.

    Statin Vladimir Anatolyevich

    Vyjadrujem svoju vďaku Irine Grebenevovej, vedúcej oddelenia pulmonológie, za rýchle a vysoko kvalifikované poradenstvo pre môjho syna, Beitlina Daniila Vladimiroviča, dátum narodenia 2015.08.12. pozdĺž línie "jedna rodina".

    Mimoriadne dôležitá je skutočnosť, že konzultácie sa uskutočnili včas, bez dodatočných formálnych požiadaviek, čo umožnilo rýchlo napraviť priebeh liečby a predísť možným komplikáciám, ktoré sú dostatočne rýchle na to, aby sa zvládli ochorenie.

    Chcem vyjadriť svoju hlbokú vďačnosť za profesionalitu, operačnú prácu, schopnosť reagovať a veľmi srdečný postoj k môjmu ošetrujúcemu lekárovi Taldykinovi Ivanovi Michajlovičovi, vedúcemu chirurgického oddelenia Chanturie Mamuk Otarievič, ako aj všetkým zdravotníckym pracovníkom chirurgického oddelenia klinickej nemocnice №4. S takýmto postojom k pacientom v zdravotníckom zariadení som sa prvýkrát stretol po dlhej dobe a bol príjemne prekvapený! To je obzvlášť prekvapujúce s toľkými pacientmi a konštantnými hodinovými operáciami. Želám Vám veľa úspechov vo vašej práci a viac takých lekárov pre nás všetkých! Ďakujem!

    Dobré popoludnie Chcem vyjadriť svoju hlbokú vďačnosť Brovkovi Michajlovi Jurijevičovi a Akulkine Larisovi Anatoljevnovej za pomoc pri diagnostike môjho otca. Liečba stále prebieha v mieste bydliska, ale dali ste nádej, že všetko sa nestratí. Veľmi pekne ďakujem!

    Chcem poďakovať Klinike kardiochirurgie Kliniky Fakultnej chirurgie s názvom. NN Burdenko, FG AOU VO First MSMU im.I.M. Sechenov Ministerstvo zdravotníctva Ruska. Univerzitná klinická nemocnica N 1, Moskva, B.Pirogovskaya St., 6, s. Pod vedením profesora Komarov R.N. Vedúci oddelenia Katkov Andrei Ilyich, chirurg Puzenko Dmitrij Vladimirovič, Magomedova Ksenia Alekseevna, Abdulmutalibov Islam Magomedzhanovich, Kuzmin D.N., anestéziológ Molochnikov I.O. a všetok zdravotnícky personál druhej divízie, za ich profesionalitu, citlivý a pozorný postoj k pacientom. 4. októbra 2018 som mal operáciu na nahradenie mitrálnej chlopne. Cítim sa dobre, štyri mesiace. Stehy sa hoja. Vyrobené presne, elegantne, vďaka týmto ľuďom. Ďakujem vám veľmi pekne za vašu prácu a profesionalitu našej rodiny. Nízka luk vám.

    Na konci decembra 2018 som bol hospitalizovaný na kardiologickom oddelení UCB # 4 Moskovskej štátnej lekárskej univerzity. Chcem vyjadriť svoje úprimné uznanie a hlbokú vďačnosť kardiológovi Galine Anastasyan Galina Artyomovni za jej vysokú profesionalitu, citlivý, pozorný a zodpovedný prístup. Samostatne chcem poďakovať všetkým špecialistom kardiologického oddelenia pod vedením Eleny Pavlovnej Batrakovej za jej profesionalitu, pozorný a priateľský prístup k pacientom. Ďakujem, drahá, za vašu prácu!

    Chcem vyjadriť úprimnú vďaku lekárovi - neurológovi Kliniky nervových chorôb. A.Ya Kozhevnikov na prvom MGMU pomenovaný po IM Sechenov Kazantsev Konstantin Y. 23. apríla 2017 som mal podivné príznaky - necitlivosť a stratu sily v dolných končatinách a neskôr som stratil schopnosť chodiť. O pomoc požiadala niekoľko lekárov, ale bohužiaľ trikrát dostala nesprávne diagnózy a lekárske predpisy.

    Dr. Kazantsev I bol ako pacient 1. neurologického oddelenia od 07/05/2018 správne diagnostikovaný správne (napriek zriedkavosti ochorenia: Guillain-Barreov syndróm) a bol stanovený liečebný program.

    Konstantin Jurevič bol na tento problém citlivý a pozorný (vykonalo sa veľa výskumov, opakované vyšetrenia sa uskutočňovali za účasti rôznych odborníkov), poskytoval odbornú pomoc (všetky vymenovania boli pod kontrolou) a tiež poskytol jasné odporúčania na ďalšiu liečbu. A len vďaka správnemu a rýchlemu priebehu liečby predpísanému lekárom sa moja choroba nezhoršila a bola relatívne mierna. Zotavenie nebolo dlho v príchode - po krátkom čase som sa dostal k nohám a bol som schopný chodiť znova!

    Riaditeľ Klinického centra prvej Moskovskej štátnej lekárskej univerzity. I.M.Shechenova Ph.D. O.S.Volkovoy

    I, Gotsman A.N. Chcem sa vám poďakovať za vynikajúcu, profesionálnu organizáciu práce terapeutického oddelenia UKB č. 4. Od 07/11/2018 do 11/20/2018 som bol v ústavnej liečbe na terapeutickom oddelení s diagnózou pneumónie. Počas tohto obdobia lekári Oganesyan KA Lobova N.V., pom. Doktor Rodion Alekseevich a zdravotnícky personál oddelenia organizovali proces liečby na vysokej odbornej úrovni. V tejto súvislosti chcem poďakovať všetkým zdravotníckym pracovníkom oddelenia UKB č. 4 a veľmi pekne poďakovať.

    Dobrý večer! V novembri tohto roku som bol v nemocnici 2. pôrodníckeho oddelenia Kliniky pôrodníctva a gynekológie. VF Snegireva (Univerzitná klinická nemocnica №2). Keď som sa zotavoval z pôrodnej príhody, ktorá sa objavila dňa 22/22/2018, mal som veľmi silné bolesti v oblasti symfýzy stydkých stydkých kostí, odhalil symfyziopatiu. Kráčal som ťahaním nôh od seba, aby som ležal na posteli, musel som si najprv zdvihnúť vlastné nohy rukami na stoličke a až potom ich položiť na posteľ, ležiac ​​na chrbte, nemohol som si zdvihnúť nohy, bolo to pre mňa nepríjemné pre každodenný život.

    Po výskume som bol poslaný do fyzioterapeutickej miestnosti a cvičil som terapiu, kde ma vďaka rehabilitačnej medicíne Dolgushina Lyubov Michajlovna doslova dosadila na nohy! Ihneď po ukončení prvej akupunktúrnej akupunktúry sa bolesť výrazne zmenšila, no keď som kráčal, už som si dal nohy bližšie k sebe a vo všeobecnosti som si mohol odtrhnúť nohy z podlahy. V druhom stretnutí sa bolesť ešte zmenšila, ľahšie sa chodilo, chôdza sa začala narovnávať, mohla som si ľahnúť a postaviť sa bez pomoci stoličky a stráviť na nej oveľa menej času! Po treťom stretnutí som sa cítil ako muž vzpriamený, nohy ležiace vedľa seba, ako v bežnom živote, bolo možné ísť do postele a vstať rýchlejšie, a ja som mohol zdvihnúť nohy kolmo k posteli na vlastnú päsť a rýchlosť bola pridaná k tomu, aby sme išli pešo. Za tri dni sa mi stal zázrak doslova! Okrem akupunktúrnej akupunktúry som dostal magnetické prísavky na akupunktúrnu akciu a dnes, 12.01.2018, nie sú žiadne stopy po opuchnutých nohách slona, ​​opuch sa rýchlo rozpúšťal zo dňa na deň, už som letel okolo domu pri starostlivosti o dieťa! Vyjadrujem veľkú vďačnosť a želám ostatným pacientom okamžitú liečbu netradičnými metódami, ako aj vývoj v tejto oblasti fyzioterapeutickej miestnosti a cvičebnej terapie.

    Shevchenko Igor Zakharovich

    Vyjadrujem svoju vďaku Gennadijovi Konstantinovičovi Makhachovi, vedúcemu oddelenia pulmonológie, UKB 4, za jeho profesionalitu, ľudskosť a toleranciu. Ďakujem vám za lekársku pomoc poskytovanú mne a ľudskému postoju. Tiež ďakujem všetkým zamestnancom tohto oddelenia: sestričkám, zdravotným sestrám, lekárom. Dúfam, že všetci zamestnanci pod vedením Makhnacha Gennadij Konstantinoviča budú dlhodobo poskytovať kvalifikovanú lekársku starostlivosť chorým pacientom. S pozdravom, Shevchenko Igor Zakharovich

    Vorobeva Valentina Nikolaevna

    30. augusta 2018 som podstúpil operáciu na krčnej chrbtici. Neurochirurgovia O. D. Khushtyuk a O. Yegorov na nich operovali, ďakujem za ich prácu. V oddelení čistoty a poriadku. Zdravotnícky personál je pozorný a trpezlivý, jedlo je vynikajúce. Ešte raz všetkým ďakujeme.

    Vďaka klinike kožných a sexuálne prenosných chorôb im. VA Rakhmanov

    Chcem sa podeliť o svoj príbeh, ktorý je takmer rok. Všetko to začalo s neznámymi léziami na koži, nakoniec sa zmenilo na viacnásobné vredy na tele a tvári! Tam, kde som nebola len miestna KVD, známa profesorka koznikov, Inštitút parazitológie (pol roka prešiel testami, šrotom a podobne za slušné peniaze. A kde som bol nakoniec diagnostikovaný - poškodenie (doslova), liečba - Cirkev. Nie som pokrytec a verím aj v niektorých takýchto veciach, ale pre mňa to nebolo lepšie ((aj keď som sa možno dostal do lekárskeho areálu na B. Pirogovskaya a nie je to náhodou.

    Chcem okamžite zaznamenať rozdiel medzi predchádzajúcimi klinikami a klinikou kožných a pohlavných chorôb. VA Rakhmanov. Atmosféra kliniky je jasná, zhovievavá, všetok personál, pokiaľ ide o výber - CARE a FRIENDLY, vlastnosti, ktoré sa mi zdali byť stratené v tomto svete. Nie! Bravo a ďakujem veľmi pekne, bol som na dovolenke dva týždne. Zvlášť chcem upozorniť a úprimne poradiť každému z lekárov, ktorí sa zúčastnili mojej liečby. Arsenyev Nikolai Sabirovich bol prvým, kto vo mne viedol vieru, so slovami, ktoré nemám právo nechať ťa ísť dovtedy, kým sa nedostaneme do poriadku, Smirnova Lyudmila Mikhailovna je skvelá lekárka, sledovala moju liečbu a pri každom vyšetrení mi povedala, ďakujem. že sa zotavujete tak rýchlo a bol rád, že sa so mnou môžete zotaviť, Ignatiev Dmitrij Vladimirovič (vedúci oddelenia) ma optimisticky podporoval sľubom srandy, mínus 10 rokov po liečbe, (naozaj som sa pozrel mladšie) Anpilogova Ekaterina Mikhailovna je neuveriteľne pozitívna, starostlivá osoba, profesionálna kvôli svojmu dennému úsiliu a citlivému postoju som sa vrátila k životu a bola šťastná. Opäť poznamenávam úprimnosť a priateľskosť, ktoré sú tak zriedkavé. Som zdravý, vyzerám mladší a šťastný, že som mal také šťastie s nádhernou klinikou a jej lekármi. Pamätám si to navždy a radím každému. Mal som šťastie! Veľmi pekne ďakujem!

  • Berezina N.A.
    Chcem vyjadriť hlbokú vďaku lekárovi Tarabarkovi Ivanovi Nikolajevičovi za vynikajúcu operáciu, ktorá má nahradiť kolenný kĺb. Pre citlivú pozornosť, nádherný postoj a pre jeho zlaté ruky! Viac k týmto lekárom! A všetkým sestrám ďakujeme, že ste citliví na chorých.
  • Ljudmila
    Naozaj chcem vyjadriť úprimnú vďaku svojmu lekárovi Olde Roaldovni Astsaturovej, pôrodným asistentkám Nine a Tatyane, ako aj celému tímu 2. pôrodníckeho oddelenia! Vďaka nim som úspešne porodila zdravé dieťa, sama som nemala komplikácie pri pôrode a keď som na klinike bola v príjemnej psychologickej atmosfére! A tiež som veľmi vďačný zamestnancom detského oddelenia za pozorný postoj voči deťom a mladým matkám, podrobné a priateľské odpovede na všetky otázky týkajúce sa starostlivosti o deti. Okrem medicínskej profesionality, keď je úplne pokojný pre to, čo sa deje a dôveruje vášmu lekárovi, je veľmi dôležitá ľudská laskavosť a pozornosť, ktorá odlišuje všetkých zamestnancov od vstupných stráží a opatrovateľiek! Každý chápe, aké dôležité je, keď ste v zdravotníckom zariadení v stave pred pôrodom a po ňom. Olga Roaldovna je pokojná, prívetivá, inteligentná osoba, ktorá sa okamžite zbaví. Lekárka mi odporučila priateľa, ktorý porodil všetky svoje deti v Olde Roaldovni, a vedel som, že je to vysoko profesionálny lekár. Ale zároveň, bez ohľadu na odporúčanie, keď som videl Olgu Roaldovskú na Deň otvorených dverí, okamžite som si uvedomil, že je to tiež dobrá, milá osoba, s ktorou by bolo príjemné komunikovať, čo je tiež veľmi dôležité. Pôrodné asistentky Nina a Tatiana na mňa zapôsobili citlivými vzťahmi, nielenže svoju prácu robili perfektne, ale aj mravne ma podporovali počas narodenia. Išiel som na kurzy a teoreticky som vedel, ako a čo mám robiť, myslím, že pre mňa bolo ľahšie pochopiť odporúčania, ale aj keby som nebol vyškolený, pôrodné asistentky by povedali najsprávnejšie a najpodrobnejšie spôsoby, ako sa správať, aby všetko fungovalo dobre. Dlho som si vybral kliniku a nie bez vzrušenia, mnohé nové kliniky, často umiestnené na diaľku z centra mesta, lákajú, okrem iného, ​​vynikajúci hmotný fond, ktorý nestačí na klinikách starších budov nachádzajúcich sa v centre; profesionálov, a potom jednotlivé boxy, jacuzzi a ďalšie, určite atraktívne, vybavenie. Nakoniec som sa rozhodol v prospech kliniky Snegiryov a bol som rád. Áno, na rozdiel od nových centier je budova z konca devätnásteho storočia veľmi skromná, v oddeleniach je málo samostatných komôr, nemožno ich vopred rezervovať, ale je tu všetko potrebné a čo je najdôležitejšie, vysoká úroveň profesionality zamestnancov inštitúcie., Jedlo dobrej kvality, dokonca aj krupica krupice, ktorú nie všetci milujú a nie každý vie, ako variť, je chutné :) Chcem spomenúť aj prácu „školy mamičiek“ - pred pôrodom som hľadala kurzy, aby som sa lepšie pripravila na pôrod samotný a na starostlivosť o dieťa V dôsledku toho navštevovala veľmi slávnu školu v hlavnom meste, potom ďalšie kurzy, ktoré inšpirovali dôveru. Ale často po vyučovaní sa mnohé momenty prednášok zdali kontroverzné a názory niektorých trénerov boli osobné a dokonca netradičné, často som si prezeral informácie od iných špecialistov, vrátane môjho pôrodníka, a niekedy som dostal úplne iné odpovede. Všeobecne platí, že je normálne, že názory lekárov sú odlišné, ale napriek tomu som nemohol získať odpovede na mnohé otázky, ktoré by ma presvedčili. V triedach „školy matiek“ sa poskytujú vyčerpávajúce informácie, zdôrazňujú rôzne prístupy, venujú pozornosť problematickým bodom. Osobitne by som si všimol, že lektori sú aktuálni na aktuálnych podujatiach, osobne sa zúčastňujú rôznych lekárskych fór a seminárov, vrátane medzinárodných, dobre poznajú najnovšie informácie o témach a štatistických údajoch, pracujú s nimi a ľahko odpovedajú na ďalšie otázky. Títo odborníci chcú dôverovať bez ďalšieho overovania. Okrem iného, ​​v triede „Škola mamičiek“ existuje ďalšie plus - stretávate sa s lekármi, spoznávate ich ako špecialistov a ľudí a potom je to pekné, keď s vami pracujú už v procese lekárskeho pozorovania! Pri narodení som mal neonatológa, ktorý prednášal o masáži a alergických reakciách, a lekár pozoroval dieťa, hovoriac o očkovaní. Bolo príjemné vidieť ich znova a šťastne, že dieťa je v bezpečí! Mimochodom, rád by som tiež poznamenal, že na prednáškach „Školy mamičiek“ je všetko usporiadané moderne a pohodlne: krásna izba s veľkým projektorom, počas vyučovania veľmi príjemný zamestnanec sa stará o návštevníkov, ponúka čaj a sušienky. Uprostred prednášky prichádza veselý masážny terapeut a strávi fyzickú kondíciu minútu, potom prestávku. Triedy sú úplne zadarmo, čo je dokonca prekvapujúce, vzhľadom na kvalitu! A ďalší bod: o klinike Snegirev niekedy hovoria, že existuje vysoké percento cisárskeho rezu. To je vysvetlené tým, že na klinike sa liečia ľudia, ktorí už majú špeciálne indikácie pre tento typ podávania. Pozícia tímu - najprirodzenejší pôrod, ktorý teraz môžem potvrdiť. Všetko je dohodnuté s pacientom, nič nie je uložené, nie je vykonané bez varovania. Želám všetkým skvelým pracovníkom kliniky zdravia a šťastia, dobrým pacientom, ale aj všetkým novým deťom úspešne as úprimnou pomocou, aby sa narodili!
  • ľalia

    Chcem poďakovať nášmu lekárovi-gastroenterológovi Polotnyankovi Ekaterina Yuryevna. Stretnutie s takým lekárom je teraz vzácnosťou. Je to kompetentná špecialistka, veľmi pozorná, nádherne v kontakte s deťmi a veľmi príjemná na rozhovor. Ako rodič sa mi veľmi páčilo, že doktor hovorí a vysvetľuje všetko podrobne. Moje dieťa sa sťažovalo na bolesť brucha. Obrátili sme sa na iných lekárov a teraz sme sa stretli s Ekaterinou Jurijevnou. Presne diagnostikovala a vysvetlila príčinu týchto bolestí. Liečba priniesla pozitívne výsledky, teraz sa riadime ďalšími odporúčaniami nášho lekára. Ďakujem moc Ekaterina Yuryevna! Teraz len pre vás.

    Chcem vyjadriť vďaku všetkým, ktorí pracujú v gastroenterologickom oddelení Detskej klinickej nemocnice. Sechenov-ALL, začínajúc sestričkami, zdravotnými sestrami a končiac Borisovom vedúcim oddelenia Eleny Vasiljevnej, liečili sme sa tu už 5 rokov, všetky zmeny prešli, my sme sa nestretli s takými laskavými ľuďmi v zdravotníckych zariadeniach! Yurievna za jej najvyššiu profesionalitu a veľmi citlivý prístup k dieťaťu Jej liečba vždy prináša vynikajúce výsledky! Papenina Elena

    Chcem vyjadriť hlbokú vďačnosť lekárovi gastroenterologického oddelenia Detskej klinickej nemocnice. Sechenov Polotnyanko Yekaterina Yuryevna za profesionalitu a citlivý prístup k pacientom. Moja dcéra má tri roky neoceniteľnú pomoc pri liečbe a navyše na odporúčanie Ekaterina Jurievna podstúpime bezplatnú liečbu v špecializovaných sanatóriách.
    Ďakujeme všetkým zamestnancom oddelenia gastroenterológie za priateľskú, takmer domácku atmosféru, ktorá tu prevláda.