Recenzie nemocnice Ruskej akadémie vied (CDB RAS) v Moskve

Úprimne ďakujeme Tverdikova Maria Anatolyevna, Tatyana Vitalyevna, Roman Michajlovič a všetci pracovníci oddelenia ART Centrálneho dizajnérskeho úradu Ruskej akadémie vied! Prišli sme na kliniku na odporúčanie priateľa a nikdy to neľutoval. Pozorný prístup, kompetentní špecialisti. Uskutočnil prieskum, potom bola liečba. Príprava IVF trvala tri mesiace a program začal. V každej fáze lekári vysvetlili všetko, denné injekcie, pilulky. Potom prepichnutie v anestézii. Anestéziológ je zázrak! Bohužiaľ, meno si nepamätám. Anestézia - rozprávka! Embryológ Tatyana Vitalevna nám všetko povedala a ukázala fotografie. Po prevode dvoch týždňov čakania, ako v zabudnutí. Oni prišli na kliniku o dva týždne neskôr darovať krv na tehotenstvo, a teraz - som tehotná! To je teraz 34 týždňov tehotenstva, pocit šťastia sa zvyšuje každý deň! Veľmi pekne ďakujem! Lekári oddelenia, sestry, administrátorka Ana (veľmi milá a pozorná), ďakujem za naše šťastie! Uistite sa, že k vám príde znova!

Zlé recenzie v tomto chate sú s najväčšou pravdepodobnosťou zanechali ľudia, ktorí nikdy oslovili iné moskovské kliniky. Nechcem ohovárať ich prácu (Boh je ich sudcom), ale rád by som zanechal čo najlepší prehľad o úlohách, ktoré lekár vykonáva v Ústrednej klinickej nemocnici Ruskej akadémie vied! 23. decembra 2018 moja žena utrpela vážne zranenie ramenného kĺbu (zlomenina zlomeniny s posunom). Konsulium špecialistov CITO zhrnulo zranenie ako nefunkčné a určilo zariadenie výlučne protézu. A prevádzka bola naplánovaná na 15. januára (!). Je to prakticky s "odtrhnutou" rukou a bez pozorovania zdravotníckeho personálu. 1. januára sme sa obrátili na Centrálnu klinickú nemocnicu Ruskej akadémie vied a už 2. januára bola vykonaná operácia a obnovená naša kosť. Operáciu vykonal Starostenkov Alexander Nikolaevič. Je to mladý a veľmi skromný traumatológ, ortoped. Vďaka jeho profesionálnym schopnostiam sme si mysleli, že ruská medicína má budúcnosť! Ďakujem veľmi pekne, Alexander Nikolaevič. Veľký úspech pre vás vo vašej tvrdej práci. Veľa šťastia.

Bol som na črevnom vyšetrení, veľmi vďačný celej skupine špecialistov, ktorí tento postup robili, špeciálne vďaka sestrám Vasilyeva Larisa Vladimirovna a Gorshkova Ekaterina Vladimirovna. Veľmi priateľskí, zodpovední, pozorní, asistenti lekárov. Blahoželám všetkým v roku 2019!

S celým srdcom vyjadrujem svoju vďačnosť vedúcemu oddelenia vertebrologicko-ortopédie Ústrednej klinickej nemocnice Ruskej akadémie vied, traumatológa-ortopeda, neurochirurga Nurmukhametova Renata Madekhatoviča. Traumatológovi traumatológovi - ortopedovi (vertebrologist) a ortopedickému oddeleniu Centrálnej klinickej nemocnice Ruskej akadémie vied a LDT Centrálnej klinickej nemocnice Ruskej akadémie vied, doktora lekárskych vied, profesora Katedry traumatológie a ortopédie RUDN, Abakirov Medetbek Dzhumabekovich. Ďakujem za vašu tvrdú prácu, za najvyššiu profesionalitu, láskavosť, citlivý a pozorný postoj. Ďakujeme za podporu a pozitívny postoj. Ďakujem tiež lekárovi anesteziológovi-reanimatologovi I. L. Kondratovovi, N. A. Tkachenkovi, špeciálne vďaka skvelému, laskavému zdravotníckemu personálu oddelenia vertebroológie, a to: staršej sestre Illarionovej N. I., sestrám Bogomolova V. S., Zinovyeva L. B., Pannova L. S., Potapova O. A., Trofimova I. Yu. Madshcha lekárska kompozícia: Abramova V., Raldugina M., Vershinina O., Erofeeva L., S / x. L. V. Baryshnikova za toleranciu, citlivosť, teplo, čistotu a pohodlie, za pohodlný pobyt počas liečby, za pozornú starostlivosť a citlivosť voči pacientom. Úprimne vám želám dobré zdravie, úspech vo vašej nevyhnutnej, vyhľadávanej práci. S pozdravom, Rozhentseva Elena Viktorovna.

Dobré miesto, personál je zdvorilý, lekár sa zdal byť dosť kompetentný, ale boli tam chvíle, ktoré mi nevyhovovali. 1) Je ťažké prejsť, správcovia úplne nevedia, čo, kde a ako idú. "Môžem sa zaregistrovať na testy alergie, váš lekár povedal, že to robíte?" - No, viete, o tom sa porozprávate s lekárom, povie vám, či je to možné alebo nie. Píšem vám na konzultáciu, - a to len pre prípad ďalších tisíc na druhú schôdzku, - a vy sa tam rozhodnete sami. "-" A koľko to bude stáť? "- Neexistujú žiadne informácie o mieste." No, ja neviem, byť vedený sumou 5 tisíc, ale všeobecne vám lekár povie. "Správca sľúbil, že to objasní s lekárom a zavolá mi späť, nikto ma samozrejme nezavolal späť. Približne to isté, aj keď, samozrejme, v menšom rozsahu, keď sa hovorí s lekárom." ASIT stojí 18 tisíc injekcií na kurz. " - "Ale počul som, že ústne je lacnejšie, a injekcie nie sú veľmi pohodlné." Koľko to bude stáť? "- No, ústne nemusí byť vhodný, nebudem tak presne hovoriť, prísť s výsledkami testov, uvidíme." 2) V skutočnosti je z prvého bodu už dobre vidieť, veľmi vysoké ceny. Napríklad tie isté postupy na Inštitúte alergológie sú dvakrát až trikrát lacnejšie, kde sú ceny zaúčtované buď priamo na mieste, alebo sú jasne nazývané správcom, ak ich nazývate. Pravdepodobne, liečba tu nie je zlá, ale nie som pripravená na preplatenie.

Dobré popoludnie Chcem zanechať recenziu, aby som upriamila pozornosť správy nemocnice na prácu niektorých zamestnancov, ktorí zjavne nie sú na mieste. Prijal platenú službu - natáčal EKG pre prijatie do práce. Skutočnosť, že som čelila stredoveku, je nehovoriť nič. EKG odobrala určitá Svetlana, buď Ivanovna, alebo Vasiljevna. To je hrozné! Hrubý, zle vychovaný človek. Tam bol pocit, že som robil veľkú láskavosť! A to je pre moje peniaze. Toto centrum sa už nikdy nebudem kontaktovať. A neodporujem iným. Ak sa tak administratíva priblíži k poskytovaniu platených služieb, s časom nikto na túto "lopatku" nepôjde a nebude. Je to škoda, súdruhovia!

Ja, Obukhova Tamara Prokopievna, vyjadrujem svoju hlbokú vďačnosť vedúcemu chirurgického oddelenia Centrálnej klinickej nemocnice Ruskej akadémie vied Azimova Rustama Khasanoviča za jeho milé srdce a zlaté ruky. Je to lekár od Boha, ktorý si zvolil povolanie povolaním a predlžuje život ľudí, keď iní odmietajú ťažké prípady. 14 rokov trápenia s pupočníkovou prietržou, bandážami, bolesťou. Chirurgovia odmietli operáciu z dôvodu veku 78 rokov, nadváhou, srdcovými problémami a žilami a agónia pokračovala. Môj drahý lekár splnil môj vážený sen, urobil mi operáciu, ktorá vám umožní žiť plnohodnotný život bez obväzu. Krásna nemocnica, zdvorilý personál, obklopený ma starostlivo a pozorne. Ďakujem všetkým nemocničnému zdravotníckemu personálu.

V júni sa Pletner P.N. obrátil na proktologa-lekára. s krvácaním a bolesťou v konečníku. Diagnóza je akútna análna trhlina a hemoroidy. Mesiac dal sviečky, pilulky, odporúčania. Pletner PN, vediac o krvácaní, odporučil kolonoskopiu. Toto vymenovanie počas priťažovania nemožno vymenovať. Krv pretekala ešte viac. Na konci júla, Pletner urobil nové odporúčania liečby. V polovici augusta, po neúspešných pokusoch nielen vyliečiť údajne ostré trhliny, ale len zastaviť krv, chcel som sa znovu zaregistrovať pre tohto špecialistu, ale išiel na dovolenku. Sčítané a podčiarknuté: Skončil som v 31 nemocniciach s diagnózou chronickej análnej trhliny. Teraz som na dovolenke na oddelení a doktor odpočíva.

Pred 5 mesiacmi som silno spadol na chrbát. Po röntgenovom vyšetrení traumatológ ústne povedal, že som mal modrinu, bolí to po dlhú dobu, mal by som ju rozmazať „Troxevasinom“. Po 1,5 mesiaci bolesti som išiel k chirurgovi na klinike, aby som opäť počul, že zranenie je už dlho. Po 5 mesiacoch som sa rozhodol urobiť MRI, dozvedel som sa, že všetky tie mesiace som mal zlomeninu stavca. Moja prvá skúsenosť s lekárom z inej kliniky bola tak neúspešná, že som celý deň plakala. Bola som vystrašená a vydieraná. Môže byť chladným špecialistom, ale svedomie a súcit s pacientom sú dávno zabudnuté koncepty. Včera som bol s Dr. Renatom. Ako som mu vďačný! Zodpovedajúcim spôsobom v podstate odpovedali na všetky otázky, upokojili, podporili a predstavili nádej, že aj keď sú takí lekári, všetko sa nestratí. Ďakujem veľmi pekne, doktor! Priorita a regália - to nie je najdôležitejšia vec v medicíne, lekár musí mať dušu. A máš to veľké.

Chcem vyjadriť hlbokú vďačnosť onkologovi mamológovi A. V. Levanovovi. pre profesionalitu a ľudskosť vo vzťahu k pacientom, ako aj pre lekára ultrazvukovej diagnostiky Romanovskaya T.I. Ste skvelý špecialista.

Ležel v centrálnej klinickej nemocnici Ruskej akadémie vied od 4. do 9. júna na chirurgickom oddelení. Mal som operáciu inguinálnej hernie, nádherného chirurga, vedúceho oddelenia Azimov Rustam Khasanovich. Nie je to len vynikajúci chirurg, ale aj dobrý organizátor svojho oddelenia. Všetci pracovníci chirurgického oddelenia sú skvelí odborníci, ktorí dobre poznajú svoje podnikanie. Veľmi zdvorilý a citlivý na požiadavky pacientov. Chcem vyjadriť vďaku svojmu chirurgovi Azimovovi Rustamovi a ošetrujúcemu lekárovi Kirillovi Aleksandrovičovi. Staršia sestra šatne je báječný človek, anestéziológ a všeobecne všetci, ktorí pracujú na chirurgickom oddelení, jedna dobrá, veľká rodina. Ďakujem!

Úžasný lekár, špecialista - Natalya Ivashkina, pracuje na klinike Fotiyeva. Je to skvelý profesionál a úžasný, pozorný, pozorný lekár! Natalya Igorevna kladie toľko duše, starostlivosť o chorých, koľko investuje do každého pacienta - vzácnosť. Dôverujem jej bezpodmienečne, všetky diagnózy a jej rady. Natalya Igorevna šetrí, lieči, pomáha v psychicky náročných situáciách. Zriedkavý, neoceniteľný lekár a človek! Šťastie, že som mal možnosť byť pod dohľadom takéhoto lekára po mnoho rokov! Ďakujem a klaňam sa vám, drahá Natalya Igorevna!

Tvrdosť manažéra obchodného oddelenia Lydie - odmietla sa úplne predstaviť. Správa odmietla aj podmienky komerčnej hospitalizácie. Keď som sa spýtal na sadzby za pohotovosť v intenzívnej starostlivosti, zavesil som sa.

Vyjadrujem hlbokú vďačnosť Muratovi Achmetovičovi Šomakhovovi, vedúcemu Centra pre neurológiu s rehabilitáciou, za jeho vysokú profesionalitu pri vykonávaní rehabilitačnej liečby, za jeho citlivý, trpezlivý a pozorný postoj, za jeho vynikajúce znalosti o jeho podnikaní. V nemocnici ma liečili od 9. apríla do 20. apríla 2018. Chcem tiež vyjadriť vďaku zamestnancom centra (metodik-inštruktor LFK Mikhailov olympiády Petrovna a majsterovi zdravotníckej masáže Kiselev Vasilij Borisovič) za jeho vynikajúcu znalosť jeho práce, za jeho priateľský a citlivý prístup, za jeho zručnosť počúvajte a vysvetľujte. Ďakujem! Vďaka, R. M. Boyko. 5.03.2018.

Bola poslaná prostredníctvom poisťovne Sogaz do diagnostického centra Centrálnej klinickej nemocnice Ruskej akadémie vied na Litovskom bulvári pre MRI. V 188 kancelárii som ponúkol svoj pas, Sogazovu politiku, všetky údaje boli zapísané do databázy. Začali mi ponúkať podpísať papiere, ale neuvádzajú meno lekára, ktorý urobí diagnózu. Operátor na mňa mrkne. Povedali, že zavolajú manažéra, aby vyriešili problémy, ktoré som mal. Dvakrát ma zavolali domov s podivnou otázkou: "Dostanem sa k diagnóze?" Čakal som 30 minút, nikto ku mne neprišiel, obliekol som sa, išiel do kancelárie 188, povedal som zbohom. Nechala nič, hrozný sediment zo zdravotníckeho zariadenia a jeho zamestnancov. Veľmi zlé, neodporúčam.

Vitajte! Chcem vyjadriť vďaku celému oddeleniu Vertebrology Ústrednej klinickej nemocnice Ruskej akadémie vied, ako aj osobne a osobne. o. vedúcim oddelenia je Nurmukhametov Renat Madekhatovich, profesor Abakirov Medetbek Dzhumabekovich, anesteziológ a resuscitačný lekár Igor L. Kondratov! Po operácii 15. novembra na chrbtici, bolesť v bedrovej oblasti odišla, bolo to, akoby som sa narodil znova! Ďakujem moc za vašu tvrdú prácu, zlaté ruky, profesionalitu, ľudskosť a nie ľahostajnosť! Dali ste mi možnosť znovu sa cítiť ako zdravý človek! Ďakujem veľmi pekne za vašu pozornosť a úsmevy. Želám vám veľa úspechov v lekárskej praxi a všetko najlepšie! Mayorova Catherine.

Prečo nie je možné napísať recenziu na Nurmukhametov Renat Madekhatovich, vykonal som s ním operáciu a tiež nie je možné napísať recenziu na Metedbek Dzhumabekovich. Nemáte ani ich v zozname lekárov na webe.

Strávil pol dňa času a 3 500 000 rubľov, aby zistil, že lekár je príliš zaneprázdnený na to, aby sa s pacientom vyrovnal, pretože tam pracuje na čiastočný úväzok a má veľa ľudí. 2/3 problémov sa mu nepodarilo oznámiť. Nič mi nevysvetlil, dal mi recept a nechal ho ísť. Vďaka a na to, ale to určite nie je tento prípad.

09.10.2017 Absolvoval som komplikovanú gynekologickú chirurgiu na Ústrednej klinike Ruskej akadémie vied. Celkový dojem z nemocnice zostáva veľmi dobrý: pozorný zdravotný personál, dobré jedlo, útulné gynekologické oddelenie a priestranné oddelenia. Zvláštne poďakovanie sestrám Lube a Lydii za ich pozornosť pred a po operácii; Pre ošetrujúceho lekára K. Kudzhotiho. Chcel by som vyjadriť vďaku vysokokvalifikovanému lekárovi Kamoyevovi Svetlanovi Viktorovnovi, ktorý so mnou pracuje, ktorá má nielen veľkú skúsenosť v mojej diagnóze (opomenutie vnútorných orgánov), ale aj zlaté ruky! V samotnej operácii pracoval celý tím veľmi hladko. Veľmi pekne ďakujem! Osobitne ďakujeme anesteziológovi Olegovi Vasilievičovi! Citlivá a veľmi pozorná osoba. Všetci ste ma urobili zdravým a šťastným človekom! S pozdravom, Ababilova Elena.

Chcem vyjadriť svoju vďaku vedúcemu oddelenia chirurgie Azimov Rustamovi Khasanovičovi a chirurgovi Alexejovi Michajlovičovi Trenikinovi. Dúfam, že opis pobytu v Centrálnej klinickej nemocnici Ruskej akadémie vied pomôže budúcim pacientom rozhodnúť a pripojiť sa k slovám vďačnosti pacientom, ktorí už boli prepustení z chirurgického oddelenia. Operácia prebiehala v polovici septembra 2017. Cholecystektómia. Office. Po vstupnom oddelení ma sestra (zdvorilá, so svojou taškou) niesla na oddelenie chirurgie. Priehradka je čistá, dobre upravená, bez zápachu, nerobí železnými hrncami a závesmi, je tu ticho. Personál je veľmi milý a milý. Sestry sú citlivé a pozorný! Komory sú čisté štvorhry s úžasným výhľadom. Ak to nebolo pre operáciu, potom dojem z sanatória. Dôvera, že všetko, čo bude dobre prenesené od lekára k pacientovi okamžite! Lekári evokujú pokoj, ktorý bol potrebný. A na oddelení je k pacientom veľmi láskavý postoj. Prevádzková miestnosť Dokonca aj keď bol privedený na operačnú sálu, nebol strašný. Bolo cítiť, že všetko je pod kontrolou a všetka pozornosť k vám. Anesteziológ urobil všetko veľmi dobre a rýchlo a dokonca si zotrel slzy, keď som sa zobudil z anestézie (tam boli slzy z pocitov). Resuscitácia. V resuscitačnom štábe je úžasný, všetci pacienti sú „zajačikovia“ a „slnká“. Požiadal som o úľavu od bolesti - urobili všetko tam. Výborne, jedným slovom. Po operácii. Veľmi sa bála jaziev na bruchu. Po operácii zostali mikro punkcie a čistý 2 cm steh nad pupkom v ryhe, ktorý nie je viditeľný (a ani piercing vľavo). Rehabilitácia. 3 dni po operácii bola prepustená a po 3 dňoch odišla do práce. Po 3 týždňoch, všetky kôry spadol, mesiac uplynul - všetko je ako predtým, idem do bazéna, beh, skok. Diéta nie je namáhaná. Hlavnou vecou je, že tento pocit „ako keby bol na sude s práškom“, keď sa kameň môže zaseknúť. Rustam Khasanovich a Alexej Michajlovič! Ďakujem vám za pozornosť, citlivosť, úsmevy a profesionalitu. Ďakujem vám veľmi pekne za vašu prácu, zlaté ruky a starostlivosť! Máte nádherný priestor! Prajem vám všetko najlepšie.

8. septembra 2017 bola operovaná na oddelení vertebroológie Centrálnej klinickej nemocnice Ruskej akadémie vied. Vertebrálna prietrž. Ďakujem vedúcemu oddelenia, akademikovi Makirovi S.K., ošetrujúcemu lekárovi Sychenikovovi B.A., anesteziológovi Igorovi Lvovichovi za ich profesionalitu a rýchle rozhodovanie o liečbe VMP. Veľmi dobrý, priateľský, celý zdravotnícky personál oddelenia ma obkolesil so starostlivosťou a pozornosťou počas môjho pobytu v nemocnici. Veľmi dobré dojmy z celej kliniky - všade čistota, ticho, pokoj, zrozumiteľnosť práce špecialistov. Ďakujem za takúto organizáciu, za možnosť získať odbornú pomoc! Eliseeva I.V.

Chcel by som vyjadriť srdečnú vďaku S. Makirovovi, vedúcemu oddelenia vertebológie a O. A. Zurayevovi, ošetrujúcemu lekárovi, za dobre vykonanú operáciu, starostlivý a starostlivý postoj počas pooperačného obdobia a dlhodobé sledovanie. Prajem im veľa zdravia a aktívne profesionálne aktivity. Klimchuk Galina Stepanovna, 72, Moskva, prevádzka bola vykonaná dňa 18.7.2017

Pred 5 rokmi som „vyrástol“ do nemocnice Centrálnej klinickej nemocnice Ruskej akadémie vied. V roku 2012 vznikla otázka odstránenia menisku. Išiel som na operáciu do Skorobogatov Andrei Mikhailovich. Voľba bola náhodná. Výsledok je skvelý. Neskôr, keď prídeme na obliekanie a vidíme, ako chirurgovia komunikujú medzi sebou a s pacientmi, pochopíte, že výsledok by bol vynikajúci pre každého iného ortopedického chirurga. Ale som rád, že Skorobogatov bol môj chirurg. Pred Ústrednou klinickou nemocnicou som bol konzultovaný na niekoľkých klinikách (CITO, ECSTO, klinika športového lekárstva v Zemlyannom Val). Nemôžem povedať, že tam bolo niečo, čo jasne odcudzil, ale len v TsKB na Skorobogatov som našiel dôveru a pokoj, cítil som, že biorytmy sa zhodovali. Celkom: v stredu, check in, vo štvrtok prevádzky, v piatok vypísané. Je to celkom pohodlná jednolôžková izba s kúpeľňou, pozorné sestry. Vo všeobecnej sále je knižnica s knihami (veľmi dobré). Operácia je braná nahá, ale bola vykonaná taktne as dôstojnosťou. Po operácii bolo všetko jasné a hladké. O niekoľko mesiacov neskôr som zabudol na koleno. Potom došlo k zraneniu ruky od príbuzného - išli do Centrálnej klinickej nemocnice v traumatológii na Evgenyho V. Molochkova. Presne sa riadili odporúčaniami a po 3 týždňoch všetko zapadlo. Nasledujúci príbeh je celkom čerstvý (máj 2017) o oddelení chirurgie. Môj milovaný muž zrazu našiel žlčové kamene. Veľa kameňov. Silný útok. Samozrejme, prvá vec, ktorú urobíte, je ponoriť sa do internetu. Takže chcete veriť, že operácii sa dá vyhnúť. A na internete veľa videí, že kamene môžu byť niekedy rozpustené. Všeobecne platí, že zmes strachu, nádeje a nedorozumenia. Preto volám opäť Centrálnu klinickú nemocnicu a pôjdem na recepciu do Azimova Rustama Khasanovicha. Oddelenie chirurgie, charizmatický spoločník. Všetko jasne uložené na policiach. Odoslané na re-ultrazvuk do Marushchak Elena Alexandrovna. A Marushchak dobyl môjho muža pozornosťou a profesionalitou. Pokojne počúvala "rozpustenie". Vysvetlil som, že existujú rôzne typy kameňov, že typ je viditeľný na ultrazvuku akustickým tieňom a že jeho kamene, bohužiaľ, nemajú šancu rozpustiť sa a tak ďalej. Celkom by sa mala odstrániť bublina (cholecystektómia). Asimov ubezpečil, že to nebolo smrteľné. Po operácii je potrebné dodržiavať odporúčania na niekoľko mesiacov a potom život pôjde takmer do obvyklého smeru. Takže hospitalizácia v stredu, predoperačné testy, večerné vyšetrenie chirurga a vo štvrtok operácia. Prevádzkoval Azimov. Všetko prebehlo hladko. Štyri malé kusy. V piatok napísali. V nedeľu večer, môj muž povedal, že takmer necítil žiadne nepríjemné pocity a že aj nachladnutie trvá dlhšie. Povedal tiež, že nechápal, prečo sa hrôzy hovoria o gastroskopii, trochu nepríjemné, ale nič viac. Ukazuje sa teda, že gastroskopiu môžete robiť bez nočných môr - vďaka gastroskopovi. Samozrejme, človek by si nemal myslieť, že všetko je perfektné v Centrálnej klinickej nemocnici Ruskej akadémie vied. V centrálnej klinickej nemocnici sú malé nepríjemnosti. „Ľudský faktor“ funguje všade a CDB, bohužiaľ, nie je výnimkou. Toto však nie je nič viac ako "menšie nepríjemnosti". Hlavná vec, ktorú vidím v Ústrednej klinickej nemocnici Ruskej akadémie vied, je profesionalita, zodpovednosť za ich činy, pýcha v ich profesii, súcit a láska k ľuďom. No, pre mňa sú Skorobogatov a Azimov takmer ideálnymi zástupcami lekárskej kasty.

Dobré popoludnie Volám sa Kushnir Svetlana Nikolaevna! Pracujem v Centrálnej klinickej nemocnici Ruskej akadémie vied na oddelení klinických štúdií. Od 10. mája do 17. mája bola na kardiologickom oddelení Centrálnej klinickej nemocnice! Chcem poďakovať vedúcemu kardiologického oddelenia - Koftyuh Irina Vladimirovna, ako aj lekárom: Chetverikova Dina Andreevna a Nikitina Olga Sergeyevna. Jedná sa o veľmi kompetentných, kvalifikovaných lekárov, ktorí sú zároveň zhovievaví a pozorní voči pacientom! Ďakujem za vynikajúcu prácu! A tiež chcem poďakovať všetkým zdravotným sestrám, nemocničným pracovníkom a pracovníkom jedálne za ich dobrú prácu, starostlivosť o pacienta a láskavý a úctivý prístup! Moja spolubývajúca, Galina Mikhailovna Laypanova, sa pripája k mojej vďačnosti. Ona tiež mala najpríjemnejšie a pozitívne dojmy o lekárovi Nikitina Olga Sergeyevna, vedúci oddelenia kardiológie - Koftyuh Irina Vladimirovna! A tiež o zdravotných sestrách, zdravotných sestrách a zamestnancoch jedálne v kardiologickom oddelení CPS! Ďakujem vám všetkým za vynikajúcu prácu! Chcem tiež poznamenať dobré podmienky na kardiologickom oddelení!

Manžel šiel do kardiológie na komerčnom základe. Ale sťažnosti boli silnej bolesti hlavy. Deň ležal, nikto nič neurobil, na druhý deň urobili mozgovú tomografiu, ukázalo sa, že ide o mozgovú príhodu. Tri dni robili kvapkadlá, sledovali. Ďakujem veľa lekárom. Štvrtý deň boli premiestnení na oddelenie, o hodinu neskôr zavolala hlava neurologického oddelenia a navrhla, aby si najala opatrovateľa, aby jej manžel neopustil oddelenie. Prišiel som dvakrát denne, prišiel môj synovec, ale trvali na zdravotnej sestre nepretržite, pretože sa o neho nikto nemohol starať. V rovnakej dobe, po dobu 6 dní som zaplatil 60 tisíc rubľov, to dopadá 10 tisíc za deň a nie je nikto sledovať. Od sestry sme odmietli a boli sme nútení napísať odmietnutie z hospitalizácie - skutočný rozvod za peniaze. Šiesty deň na obed sme vzali manžela a previezli na inú kliniku. Moskovský s politikou, dôchodca. Dlho žiť zadarmo medicíny!

Scoop na najhoršie. V tretej terapii je lepšie sa nedostávať. Prvýkrát vo svojom živote utiekla z nemocnice s hroznou bolesťou hlavy, nikto si nemyslel, že by bolesť zmiernila, napriek tomu, že ste nemohli piť ani jesť, vrátane piluliek. Bolo to hrozné ísť ďalej na vyšetrenie v anestézii, sobota bola naozaj nikto nestará. Čas jedáci Peniaze z karty boli na základe platenia odpísané za 3 sekundy a dokumenty na prepočítanie čakali 2 hodiny, ale všetci idú, pijú kávu. Na oddeleniach nie je mydlo, uterák je len na tvár, neoznačujú vás, že by ste mali priniesť všetky svoje vlastné. Jedlo, ako kaša, je uvedené vo fronte. Všeobecne platí, že kto nemá čas na čas a kam dať peniaze, a chcem sa dostať do úplného neporiadku - tu sa môžete vyliečiť.

Čistý obchod na starej značke. Recepcia s primeranými ľuďmi, ako je kryt, robiť svoju prácu. Shabby hospital, so zdravotníckymi pracovníkmi, ktorí sa nestarajú o pacientov ani na chirurgickom oddelení. Niektorí „zdravotnícki pracovníci“ dokonca hovoria chudobnými Rusmi. Tiahnu sa, keď naliehavo potrebujú pomoc, arogantne sa pozerajú na všetkých a všetky rozprávanie o znižovaní miezd. Žena vybehla z ďalšej miestnosti, kričala, dobre, čo môžem urobiť, nedýcha, a bez zhonu, jeden z zdravotníckych pracovníkov ide na oddelenie, ktoré nejde, záchranný tím - reanimation, nereaguje ani rýchlo. Vo všeobecnosti to bolo strašidelné ležať, bolo by to zlé v chirurgickom oddelení a nikto sa nestará. A v noci všeobecne, sused v oddelení ochorel, asi 10 minút čakali na "lekára", na ktorého žiadosť - nejdú ďaleko, odpoveď bola taká, áno, budem sedieť pri dverách a sedieť. Všetok tento „podnik“ je uchovávaný na malej hŕstke ľudí, ktorí dostávajú dobre, ale sú zaťažení toľkými zodpovednosťami, že pre pacientov nemôžu nič robiť. Všeobecne platí, že nevidíte značku, najčastejšie nemocnice.

Mám 22 rokov. Moja diagnóza: osteochondróza, spondyloartróza lumbosakrálnej chrbtice; hernia disku na úrovni L4-L5, L5-S1; bolestivé vertebrálne a radikulárne syndrómy. Dňa 6. februára 2017 som so svojimi rodičmi prišiel do Centrálnej klinickej nemocnice Ruskej akadémie vied na kontrolu na oddelení Vertebrology, kde som dostal pokyny a odporúčania od špecialistov z Petrohradu a Kazachstanu. Boli sme takmer okamžite vyšetrení S. K. Makirovom, vedúcim úrazového a ortopedického oddelenia a lekárom B. A. Sychenikovom (vertebrology) Centrálnej klinickej nemocnice Ruskej akadémie vied. Mohol som chodiť, ale radikulárne syndrómy spôsobili bolesť v nohách po celý čas, a to ako v stave pohybu, tak aj v stave pokoja. 2 hernie narušené od roku 2015. V roku 2014 som spadol na skokanský mostík, čo je dôvod, prečo sa s najväčšou pravdepodobnosťou vytvorila hernia. Okrem toho bol skôr sedavým životným štýlom, keď venoval veľa času svojmu vzdelaniu. Šport sa venuje už od detstva, ale nie pravidelne. Vzhľadom k tomu, že žili v dedine občas nosili závažia, napríklad vedrá na uhlie. Bolesť z roku 2015 sa neustále neobťažovala, ich vzhľad bol dočasný. V novembri 2016 začali prvé pocity necitlivosti v nohách. Pri športovaní a plávaní sa znížili a dočasne zmizli. V polovici roku 2016 sa začali objavovať dlhotrvajúce bolesti a šport sa už nezlepšoval. Začali vyskúšať konzervatívne metódy liečby. V júli a septembri 2016 absolvovala kurz akupunktúry. Jeho stav sa zlepšil len dva týždne a bolesť sa vrátila. Necitlivosť bola v nohách a rukách. V decembri 2016 bolo bolestivé chodiť. Každý pohyb v nohách bol bolestivý. Tam bol pocit, že každý nerv cítil. V decembri sa snažil o ďalšiu konzervatívnu populárnu liečbu. O dva týždne neskôr sa bolesť opäť vrátila. Kvôli svojmu veku som sa snažil zotaviť bez chirurgického zákroku, ale keď som nemohol spať od bolesti, súhlasil som s čímkoľvek, pokiaľ bolesť zmizla. Po preskúmaní MRI snímky Serik Kaliulovich a Boris Anatolyevich diagnostikované a potreba operatívneho spôsobu liečby, odstránenie disku hernie na úrovni L4-L5, L5-S1 s inštaláciou klietky interbody a TPF na tejto úrovni. Ďalšie vyšetrenia a diagnostiku pred operáciou vykonal traumatológ-ortopéd Sychenikov Boris Anatolyevich. 6. a 7. februára sa uskutočnili všetky potrebné skúšky a dňa 8. februára sa uskutočnili. Bol som rád, že môžem povedať, že som išiel na operáciu, ale keď som sa zobudil, bol som veľmi znepokojený nohami, ale vďaka Bohu a tímu chirurgov Serika Kaliulovicha a Borisa Anatolyeviča, cítil som nohy. S ich ľahkými zlatými rukami večer toho istého dňa som mohol vstať a chodiť trochu. Od nasledujúceho dňa som mohol pokojne chodiť. Neboli žiadne veľké bolesti, ale na tretí deň sa všetko skončilo. V deň 5 som už robil cvičenia, niekoľko cvičení a drepy. Chcel by som vyjadriť svoj veľký obdiv a nesmiernu vďačnosť S. K. Makirovovi a B. A. Sychenikovovi, ktorých môžem bezpečne zavolať lekárom od Boha. Toto sú skutoční lekári s veľkým písmenom. Každý deň žijú kvôli pacientom. Pravidelné kolá boli ráno aj večer. Môžu byť vždy oslovení. Sú pozorní voči všetkým. To sú lekári, ktorí dávajú život. Dnes, mesiac od operácie, a ja sa cítim veľmi dobre. Už jazda a robenie všetkého môjho biznisu, ktorý som mal v minulom roku už dlhú dobu nefungovala kvôli takej bolesti. Z môjho srdca ďakujem ešte raz všetkým zamestnancom oddelenia vertebroológie a celej nemocnici Centrálnej klinickej nemocnice Ruskej akadémie vied. Čistota, poriadok, veľmi opatrný prístup lekárov a zdravotných sestier, vybavenie, platené služby, ktoré splácajú ich náklady. Bol som v mnohých krajinách a môžem s istotou povedať, že Centrálna klinická nemocnica Ruskej akadémie vied zaobchádza s pacientmi a ich peniazmi s rešpektom a všetko, za čo sa platí, stojí za naše zdravie. Vďaka pomoci týchto lekárov sa pacienti vracajú do plného života! Veľmi pekne ďakujem!

Dobrý deň, vážení návštevníci tejto stránky. Chcem vyjadriť hlbokú vďačnosť doktorovi od Boha, Olegovi Auzbievičovi Zuraevovi. Sedem rokov teraz vďaka nemu behám na nohách. Nech jeho magické ruky prinesú viac šťastia do plného života.

Vitajte! Bol hospitalizovaný v auguste 2016. V oddelení vertebroligia s diagnózou medzistavcovej prietrže. Prevádzkoval ho profesor Makorov Serik Kaliulovich. Chcel by som zaželať dlhý život a najjednoduchšie ľudské radosti! Človek a doktor od Boha! Pozná svoje podnikanie ako žiadny iný. Okolo zhromaždil taký tím profesionálov, od sestry, končiacej ošetrujúcim lekárom, a čo je najdôležitejšie, všetko (celé oddelenie) funguje ako jeden celý mechanizmus a to stojí za to veľa! Teraz je štát pripravený lietať! A pred klamstvom, takže pri každom otočení alebo zdvíhaní ruky bolo menej bolesti. Ešte raz chcem poďakovať Makirovovi Serikovi Kaliulovichovi a jeho tímu. Osobitné poďakovanie patrí Golubeva Anna Sergeevna. Všetko najlepšie, pohoda v živote. A čo je najdôležitejšie, zdravie! Ďakujem!

Volám sa Láska, mám 36 rokov a 10 rokov ma trápila prietrž v krku, žiadna liečba mi nepomohla, kým jedného dňa moja ľavá ruka vôbec odmietla. 12/12/16 Konzultáciu s Makirovom SK som dostal na odporúčanie jeho študentov. 19.12.16 som úspešne operoval. Keď som bol na oddelení vertebroológie, bol som konfrontovaný s priateľským a priateľským tímom. Chcem tiež vyjadriť vďaku svojmu lekárovi Zurayevovi O. A. za jeho citlivosť a pozornosť. Ďakujem za život bez bolesti! Chcem odporučiť túto nemocnicu všetkým v núdzi. Zatiaľ čo títo géniovia tam pracujú, máme šancu na zdravý život!

Vyjadrujem hlbokú vďačnosť profesorovi Makirovovi Serikovi Kaliulovičovi, vedúcemu oddelenia vertebroológie v Ústrednej klinickej nemocnici Ruskej akadémie vied, za operáciu 14. októbra 2015. Do oddelenia som nastúpil vo vážnom stave s takou silnou bolesťou, že som sa nemohol pohnúť. Po výskume bola stanovená jedna z najťažších diagnóz. A napriek veku 80 rokov a mnohým komorbiditám, pod vedením profesora Makirova, bola vykonaná unikátna operácia, po ktorej som začal chodiť, sedieť bez bolesti, robiť jednoduché cvičenia na obnovu svalov - v krátkosti, vrátiť sa do normálneho života. Som veľmi vďačný Serikovi Kaliulovichovi a jeho skvelému tímu za záchranu pred ťažkým zdravotným postihnutím. Okrem toho nás podporovali láskavými a povzbudzujúcimi slovami! Samostatné, skvelé vďaka skvelým lekárom a báječným ľuďom: Nurmukhametov Renat Madekhatovich a Amin Fykri Ibrahimovic. Som veľmi vďačný sestričkám a sestrám, ktoré boli napriek tvrdej práci vždy láskavé a pozorné.

Dlho som sa zaoberal touto nádhernou klinikou. Je to čisté a pohodlné, priateľský priateľský personál, príjemná atmosféra. Klinika je vybavená najmodernejšou technológiou, môžete vykonávať úplne všetky druhy testov a postupov. Bufetové práce. Na recepcii, priateľskí manažéri, ktorí vám môžu napísať k lekárovi, poradiť o všeobecných otázkach a vyriešiť váš problém bez emócií. Lekári pozorní vysoko kvalifikovaní špecialisti. S diagnózami neboli žiadne chyby, všetko bolo správne diagnostikované a bola predpísaná primeraná liečba. Analýzy sa robia rýchlo, výsledok sa dá získať bez frontov a oneskorení. Tiež sa stalo, že je v nemocnici. Priestranná dvojlôžková izba, dobré jedlo, pozorný personál, možno povedať, celkom domácku atmosféru. A ceny sú cenovo dostupné. Som veľmi rád, že v mojej oblasti je takáto klinika. Chcem všetkým lekárom a všetkým zamestnancom povedať veľké ľudské poďakovanie.

V auguste 2016 bola na oddelení vertebológie vykonaná chirurgická liečba (odstránenie medzistavcovej hernie). Chcem poďakovať všetkým zamestnancom oddelenia. Vedúci oddelenia Makirov S.K zhromaždil okolo neho profesionálny, nie ľahostajný tím špecialistov, ktorý má prirodzene pozitívny vplyv na samotnú liečbu a pooperačné obdobie. S pozdravom.

V máji 2016 sa liečila na neurologickom oddelení Centrálnej klinickej nemocnice Ruskej akadémie vied. Chcel by som poďakovať celému tímu oddelenia vedenému hlavou. Katedra prof. P. P. Mironovú za profesionalitu, citlivosť, pozornosť všetkým (!) Pacientom. Tu boli schopní pochopiť „kyticu“ chorôb, našli individuálny prístup, pomohli mi vstať a vrátiť sa do práce. Odporúčam všetkým! Ešte raz vďaka!

Vyjadrujem svoju vďačnosť celému oddeleniu vertebroológie. A osobitne by som chcel spomenúť lekára Zuraev Oleg Auzbievich. Kompetentný, pozorný odborník, ktorý miluje svoju prácu. Môžem to bezpečne odporučiť. Chcem povedať aj vďaka priemernému medu. zamestnancov za ich citlivosť, porozumenie, presnosť a zaznamenávanie procedurálneho medu. sestra Larisa Borisovna za jej zdvorilosť, dobrý postoj. Dobre. Komory boli čisté. Želám úspech a prosperitu oddeleniu a nemocnici!

Chcem vyjadriť vďaku lekárom chirurgického oddelenia tejto nemocnice, ktorí na najvyššej úrovni vykonali operáciu mojej matky (cholecystektómia) a odstránili dva obrovské kamene zo žlčníka. Ako sa ukázalo, jeden z kameňov začal vyjsť, ale bolo to také veľké, že došlo k blokáde žlčových ciest a moja matka vyvinula žltačku. Chirurg povedal, že v čase, keď sme sa otočili, by to bolo o niečo viac a vnútorná intoxikácia tela by bola preč a všetko by mohlo skončiť zlyhaním. Postoj všetkých zdravotníckych pracovníkov v tejto nemocnici bol na vysokej profesionálnej úrovni a podľa matky boli nakrmení, a to aj napriek strave.

Chcem poďakovať všetkým zdravotníckym pracovníkom oddelenia endokrinológie za dobrý prístup, pozornosť ku každému pacientovi, najmä k lekárovi Kramarová Liliya Alexandrovna a sestra Aksenova Elena Nikolaevna. Operácia na odstránenie štítnej žľazy šla dobre a starostlivosť postoje pomohol rýchlu obnovu.

Chcem poďakovať zamestnancom 3. oddelenia kardiológie: Vyacheslavovi Vladimirovičovi Kiselevovi, vedúcemu katedry, Inne Olegovnovej Demidovej, ošetrujúcemu lekárovi a všetkým servisným pracovníkom za ich pozorný postoj a kvalifikovanú lekársku pomoc. Veľmi pekne ďakujem!

Vedenie Centrálnej klinickej nemocnice Ruskej akadémie vied. V posledných rokoch ako výskumný pracovník na Ekonomickom ústave Ruskej akadémie vied opakovane podstúpil liečbu na 1. kardiologickom oddelení Centrálnej klinickej nemocnice. Najvyššie pozitívne hodnotenie si zasluhuje vysoká profesionalita a pozorný, úprimný prístup pracovníkov oddelenia k pacientom. Osobitne si všimnem prácu ošetrujúceho lekára Dordzhieva Tatyana Erdni Goryaevny.

Dvakrát som musel ležať v Centrálnej klinickej nemocnici Ruskej akadémie vied: na ortopedickom oddelení - 2009 (meniskus gap); na oddelení úrazov - február - marec 2016 (medzera TFGK). Vyjadrujem vďaku lekárom týchto rezortov: Rezunenko I. A. a Shishkin V. B.

Vstúpil do Centrálnej klinickej nemocnice Ruskej akadémie vied 3 terapeutického oddelenia so skupinou chorôb. Zvýšený tlak (190/90) a veľmi vysoký cukor (až 18 jednotiek). V dôsledku kompetentnej pracovnej hlavy. Oddelenie Brutskaya Lyudmila Alekseevny a Nechiporuk Galina Jurijevna účinok liečby prekonal všetky očakávané výsledky. Opakovane liečené v iných nemocniciach - odpovede na všetky ochorenia boli rovnakého typu: "Ste plný, musíte schudnúť, a s cukrom vo vašom prípade len inzulín pomôže!" Keď som vstúpil do tohto oddelenia, nevedel som si predstaviť, že by to bolo možné! V dôsledku zvolenej terapie sa tlak vrátil do normálu. A údaje o cukre klesli na 7 jednotiek. a chcem vidieť bez inzulínu! To je to, čo považujem za skutočné majstrovstvo. Takéto ukazovatele neboli viac ako 3 roky. Žiadna nemocnica nikdy nedosiahla takéto čísla. Veľmi pekne ďakujem! Chcela by som poďakovať všetkým sestrám. Veľmi presné, citlivé, pozorné. Špeciálny ďakujem a servisný personál, všetko a všade je čisté a ako sa kŕmi v jedálni - len super! Chcel by som vám popriať zdravie a úspech vo vašej ťažkej práci! Udržujte, čo najdlhšie, váš tím tak jednotný, profesionálny, vnímavý. Ako keby si odišiel veľmi málo. Ďakujem a veľa šťastia!

Bol v zubnom lekárstve. Dobrý lekár sa chytil, práve som dostal výplň, ale jeho sestra nechala veľa na želanie. Títo ľudia nemôžu pracovať v zubnom lekárstve. Nahnevajte lekára slovami: "Ja to neurobím, napíšte sa! Dostávam toľko peňazí, že mi to nezáleží!" - a teraz sedím na stoličke a toto všetko počúva. Lekár v zlej nálade pre mňa vŕta zub! Je to určite dobrý človek, vyrovnal sa s emóciami, ale moje pocity sú ťažké opísať. Viac ako jedna noha. A pre toto potešenie, pre jednoduché plnenie som dal 5 tisíc!

Vďaka Schegolevovi, gynekologickému oddeleniu chirurga. Dvakrát bola odvezená do nemocnice Centrálnej klinickej nemocnice Ruskej akadémie vied o povinnom zdravotnom poistení s nerozvinutým tehotenstvom (v roku 2015). Obaja lekár bol Shchyogolev. Nemocnica má dobrú atmosféru, priateľský a profesionálny personál. Obe operácie boli úspešné, bez komplikácií. Prvýkrát bol potrat v 5. týždni. Po liečbe v nemocnici som mal predpísanú hormonálnu liečbu (Yarina). Po období zotavenia (6 mesiacov) pri prvom pokuse otehotnela. Ale druhýkrát s diagnózou vynechaného potratu v 8. týždni bola opäť v nemocnici. V nemocnici sa niekedy odporúča niesť zvyšky plodu na genetickú analýzu. Urobil som to a v oboch prípadoch boli zistené chromozomálne abnormality (môj manžel a ja sme vo veku 32 rokov). Vďaka oddeleniu ART za pozorný prístup k pacientom.

Veľmi dobré ortopedické oddelenie. Tam som robil dve operácie s Ostankov Artem Aleksandrovich, profesionálnou a úprimnou osobou. Dobrý prístup všetkých zamestnancov, čisté a pohodlné oddelenie, normálne jedlo. A to všetko za veľmi priaznivé ceny. Veľmi pekne ďakujem!

Skvelé centrum! Stalo sa to tak, že s ním sú spojené len pozitívne emócie. Na iných klinikách som bol niekoľko mesiacov liečený na bronchitídu a na Ústrednej klinickej nemocnici Ruskej akadémie vied Yudin A.A. okamžite zistil, že ide o alergiu. Malysheva V.A. - veľmi pozorný a kompetentný lekár! Som jej nesmierne vďačný za moju dcéru; Akonáhle mi nedala kríž. Maruščák E.A. - Uzist od Boha, šiel len k nej. A na záver to bolo, že lekári položili správnu diagnózu pre môjho manžela - adenóm hypofýzy a poslal do Burdenka. Na dvoch klinikách bol liečený, Boh vie čo. Takže klinika ospravedlňuje svoje veľké meno, a dúfam, že tam budú pracovať najlepší špecialisti (nechcem uraziť iné kliniky, ale mám veľa skúseností na porovnanie).

Úprimne ďakujeme ošetrujúcemu lekárovi 3. terapeutického oddelenia Surkhanova Ázia Anatolijevna a celému zdravotníckemu personálu oddelenia za pozorný, citlivý postoj. Zdravotný stav sa výrazne zlepšil.

Veľa ďakujeme Ústrednej klinickej nemocnici Ruskej akadémie vied a najmä KG Serebrennikovej, skvelému lekárovi a profesionálovi! Pomohlo mi to vyriešiť problém, ktorý sa mnoho rokov zdráhal vyriešiť! Pomáhal s kvótou, pomáhal s optimizmom, vo všeobecnosti inšpiroval nádej! Chirurg Makarischeva A. Ya Pre operáciu, ktorá bola veľkým úspechom. O. Yu Chernov za podporu a nádherný úsmev, Albín (bohužiaľ si nepamätám jeho priezvisko a márnici) pre anestéziu, z ktorej sa rýchlo odsťahoval. Všetky zdravotné sestry, barmani oddelenia ART, všetci tak dobrí, že len nálada sa zlepšila a rýchlo pokračovala v opravách! Nízky luk a od srdca obrovská, ľudská vďaka!

Prešiel v tomto nemocničnom kurze ASIT. Ďakujeme alergikom a zdravotným sestrám v miestnosti pre alergikov! Natalya Lebedeva - špeciálne poďakovanie za vašu starostlivosť a pozornosť. Uistite sa, že príde na druhý kurz.

Veľa ďakujeme lekárom vertebrology centrálnej klinickej nemocnice Ruskej akadémie vied: Vedúci oddelenia Makirov S. K. a môj lekár Normuhamedov R. M.! Dňa 10/29/15 som mal vážnu operáciu chrbtice. Po mnoho rokov ma trápili bolesti chrbta, keď som išiel na iné kliniky, chirurgická liečba bola odmietnutá kvôli svojmu veku a mám 89 rokov. Konzervatívna liečba moc nepomohla. Podľa MRI mám herniu a diskový výbežok, ťažkú ​​stenózu miechového kanála, antelistez. V budúcnosti došlo k možnej strate schopnosti samostatne sa pohybovať. Teraz neexistuje žiadna predchádzajúca bolesť a ja môžem chodiť normálne. Ďakujem!

Nemocnica žije až do svojho mena, tu je všetko naozaj hotové na vysokej úrovni, a hlavná vec je, že odborníci sú všetci na rade - profesionáli, ktorým možno dôverovať. Takže môžem odporučiť. Špeciálne poďakovanie lekárom Rezunenko I.A. a Amin F.I.

Chcem vyjadriť svoju hlbokú vďačnosť traumatológom-ortopédom (vertebrologistom) Centrálnej klinickej nemocnice Ruskej akadémie vied Makirova Serika Kaliulovicha a Sychenikovovi Borisovi Anatoljevičovi za ich zodpovedný prístup k ich práci, za najvyššiu profesionalitu, citlivosť, citlivý, pozorný postoj k pacientom. Ďakujem za vašu tvrdú prácu, za vašu túžbu a túžbu pomôcť. Želám vám a vašim blízkym dobré zdravie, pohodu, veľa šťastia. Viac z týchto lekárov a všetko bude v poriadku! Ďakujem! Špeciálne poďakovanie všetkým priateľským tímom ošetrovateľov. S pozdravom, pacient.

Od 10. októbra do 15. októbra 2014 bola v ústavnom oddelení gynekologického oddelenia. Lekári sú kompetentní a pozorní. Jedlo nechutné: slizké cestoviny, tekuté polievky, škaredé kakao, takmer žiadna zelenina. Len raňajky sú normálne - dávajte porridge. Sestry hrubé. Barmanka, ktorá rozdáva večeru, zvyčajne kričí na pacientov! Bože, nechaj si váhať ísť von na obed, budeš kázať. Agresívna žena. Počas tohto obdobia sa nemocničné kúrenie nezaplo. Teplota v oddeleniach bola presne nižšia ako 16 stupňov. Nikto nás nebude zahrievať. Spali pod dve deky, v oblečení. Tehotná dievčina na mojom oddelení spala v saku. Utiekla od nich na tretí deň. Napísal odmietnutie.

15. júna 2015 sa na ortopedickom oddelení uskutočnil meniskus ľavého kolenného kĺbu. Vykonal operáciu traumatológa-ortopeda E. Goncharova, a to všetko na vysokej profesionálnej úrovni. V oddelení boli dva dni, izby boli čisté, personál bol pozorný k pacientom. Ďakujem.

Postoj zdravotníckeho personálu v pooperačnom škaredom! V noci nemôžete zavolať sestričku (nulová reakcia). Lekár bol úplne neprítomný! O 12:00 som bol z pooperačného miesta vzatý do uličky a tam, asi dve hodiny, som čakal, až ma vezmú na ortopedické oddelenie. Celá moja bandáž na kolene bola zakrytá krvou, trubica na odstránenie hnisu odpadla, ale bolo mi povedané, že je to v poriadku. Zdravotná sestra, ktorá ma odviedla na oddelenie, nebola v žiadnom zhone, viac sa obávala odstraňovať vredy na jej tvári. V júli 2012 bolo všetko na najvyššej úrovni!

V apríli 2014 ho liečili na ortopedickom oddelení, chirurg Andrej Valerievič Rodionov. Všetko bolo veľmi jasné, profesionálne, s veľkým dôrazom na pacienta. Ďakujem. Pred operáciou a počas nej by som mal zaznamenať dobrú anesteziológiu. V oddelení, čistota, poriadok, zdravotný personál pozorný a kompetentný. Jedlá sú celkom slušné a prinášajú na oddelenie, čo je dôležité pre ľudí s pohybovými problémami.

CDB RAS

Hlboko sklamaný (mesiace hľadania práce) v GOVERNMENTS! Myslel som si, že inštitúcie, najmä RAS, sú jedným z najlepších miest na prácu. Miesto, kde môžete získať skúsenosti, že je to bezpečné a pokojné miesto. Ale nie. Ak sa kolaps, že kolaps v plnej výške! ! !

Takže v JunNe (približne na 20., číslach) reagujem na voľné miesto Archivista, administrátor v registri zdravotníckych polikliník FGBU № 1 RAS. Moskva, Chistye Prudy, Turgenevskaya.
Doslova 24. a 25. júla dostávam oznámenie z webovej stránky SuperJob, že voľné miesto bolo presunuté do archívu. Dobre. Dobre, tak počkaj mesiac na odpoveď, jo. Priamo v repertoári našich kliník.
Dnes, 26.7.2018, odpoveď prichádza už na SuperJob a na moje telefónne číslo (ktoré majú právo poslať na môj mobilný telefón z tejto stránky.) Rýchlo ich zavolajte späť.
Jo, beh a pád pre tento podvod.
100% ľudí sa tam konalo počas skúšobného obdobia (mesiac, ako chceli bez TK) a niekoho vyhodili. Nebuďte prekvapení, ak nie sú ani zaplatení.
Všeobecne platí, že sudca pre seba, ale môj prehľad je len v mínus k nim.
Ach áno. Tu je manažér, ktorý sa „čoskoro“ rozhodol odpovedať.
Litvinova Svetlana Nikolaevna,
+7 495 137-74-03 ext. 1007

Klinické recenzie - Centrálna klinická nemocnica Ruskej akadémie vied

Veľa ďakujeme Ústrednej klinickej nemocnici Ruskej akadémie vied a najmä lekárom Serebrennikovej KG, skvelému lekárovi a profesionálovi! Pomohlo mi to vyriešiť problém, ktorý sa mnoho rokov zdráhal vyriešiť! Pomáhala s kvótami, pomáhala s optimizmom, všeobecne inšpirovala nádej. Chirurg Makarischeva A.Aa za operáciu, ktorá bola veľkým úspechom. Black O. Yu za podporu a nádherný úsmev, Albina (bohužiaľ si nepamätám svoje priezvisko a patronymic) na anestéziu, z ktorej sa rýchlo vzdialila. Všetky sestry, barmani oddelenia ART, všetci tak dobrí, že len nálada sa zlepšila a rýchlo pokračovali v opravách. Nízky luk a od srdca VEĽKÉ ĽUDSKÉ Vďaky. Pacient Roshchina A. A komora 1048

Maternity hospital sa páčilo. Tím lekárov už dlho pracuje hladko, ale personál nestačí, mnohí odišli do súkromného lekárstva. Porodila som lekára, ktorý bol pozorovaný, takže bola pokojná. Ale tehotenstvo bolo ťažké a ona sa stále bála porodu, aj keď boli druhé. Ale keď začali, lekár a pôrodné asistentky inšpirovali úplnú dôveru, že všetko bude v poriadku, takže boli pokojní :). Bolesť nebola, aj keď mnohí epidurálna. Chcel som to sám a všetko dopadlo :). Dodávky boli pomerne rýchle, bolo to bolestivejšie ako prvýkrát :). Ale rovnaké nadšenie je úplná eufória, keď prvýkrát počujete, a potom vidíte dieťa! Okamžite ho položte na jeho žalúdok a klobúk na hrudi, vylisované mledzivo, nie v zhone. Deti a matky sú spolu, je to veľmi cool, okamžite si spomeniete, ako sa starať, môžete okamžite konzultovať s pediatermi. Vybral som si obyčajný dom, pretože viac zábavy. A nechať rodinu na 5 dní pod oknom vstať, tak romantické :). Som vďačný všetkým zamestnancom Centrálnej klinickej nemocnice - takmer všetci, najmä sestry, boli s deťmi veľmi šetrní.

Chcel som porodiť v tejto nemocnici, ale po tom, čo som odišiel na schôdzku s manažérom o 37 týždňoch, nielenže sa stratila túžba, ale ako títo ľudia môžu pracovať ako lekári vo všeobecnosti. Veľmi hrubá, nie vzdelaná žena. Nenávidí všetkých nerezidentov. Vychádzajúc z takejto recepcie, nielen želala túžba porodiť tam, ale aj všeobecne prekročiť paru tejto inštitúcie! Hrozný dojem.

Bol som nútený navštíviť BWW pol-ki č. 3, celkový dojem bol veľmi príjemný, zdravotnícky personál bol dobromyseľný, vyznačoval sa veľkou profesionalitou. Čo sa nedá povedať o správcovi TELKOVOY I. Yu. Odvážna požiadavka na manažment BWW, aby starostlivo vyberala správcov, pretože s nimi prichádza prvý dojem z oddelenia ako celku.

Celkový dojem je veľmi príjemný, personál je dobromyseľný, vyznačuje sa veľkou profesionalitou.

V centrálnej klinickej nemocnici Ruskej akadémie vied v apríli 2013 ležala matka v urológii. Po vstupe s renálnou kolikou. Po 4 dňoch od vykonania všetkých vyšetrení sme vymenovali operáciu. Potom sa prevádzka prenesie na nasledujúci deň. Mama je plne pripravená na operáciu, podpíše potrebné dokumenty a čaká na výzvu. Vedúci urologického oddelenia prichádza a uvádza, že nebude operácia a bude prepustený, len povedala, že operácia v tejto nemocnici nie je možná. Nerozumiem tomu, ako plánovať týždeň na operáciu, pozri všetky röntgenové a ultrazvukové údaje atď. a takmer z operačného stola poslať osobu do výkazu. Skôr som bol vyšetrený na DTC a podstúpil operáciu na chirurgickom oddelení a nikdy som nemal žiadne sťažnosti. Nemocniční špecialisti sú veľmi dobrí, kompetentní. Tak ako v takejto nemocnici, oddelenie môže byť poverené, zrejme nie kompetentným lekárom. (pretože chirurgovia boli pripravení pracovať, zákaz od vedúceho urologického oddelenia). Mama bola v nemocnici za poplatok.

Na recepcii nepracujú veľmi dobre, nemajú čas prísť k nim, neuvidia ťa, chcem spomenúť jedného registrátora SIGEDINA ELENA MIKHAILOVNU, ktorý si neustále vynáša vlastné problémy z domova a odtrháva ich od pacientov. Chcem vám pripomenúť, že prichádzame na kliniku a nie na trh. všetky ich vredy a problémy! Žiadam vás, aby ste sa obrátili na sťažnosti gospadin HONCHEROVA. a je lepšie vyzdvihnúť personál, pretože kazia myšlienku vynikajúcej liečby.

Narodenie bolo ťažké, lekári hovorili len so sebou, kričali a skúmali vzťah, a potom som reptala a sedela na stoličke. Nie je to zlé, ale lepšie

Plne s vami súhlasím, volám na túto kliniku telefonicky. (499) 400-47-33 do registra, prihlásiť sa k lekárovi a 400-45-70, neberú polovicu hodiny, telefóny sa neustále menia, vizitky sú uvádzané s rôznymi číslami, napríklad BARDAC, je to hrozné dostať toľko nervov, aby navštívili lekára je potrebné vyčerpať nejakú nočnú moru, ale lekári odchádzajú, nie sú žiadni návštevníci, ruský debilizmus je nevyliečiteľný. Toto je genetika. Urológ je preč, nie sú tu žiadni klienti a mnohí iní, idete na stránku, opäť sa telefóny zmenili, koľko môžete zosmiešniť, dať jeden telefón, ako v Nemecku, nemenia adresy ani telefónne čísla po stáročia, chránia svojich klientov, ale nie všetci starší ľudia majú stránky, ale čo babičky, čo robia, volajú na vizitku, nemôžu sa vytáčať. nervózny.. negatívne prinášajú do svojich RAMS a zlú energiu, av skutočnosti gramotní ľudia končia zle. Samotní zamestnanci sú nečestní, zasadzujú všetko za takéto porušenia a sabotáž a práve teraz sú na bubne, nestarajú sa o to, čo lekári nemajú klientov, a nemajú nad nimi kontrolu, kde pracujú. móda je vinu na vláde, ako keby vláda sedela na telefóne a neslúžila pacientom, nezdvíha telefón.

Mama ležala v gynekológii na 4. poschodí. To je hrozné! Po operácii sa ani prítomný lekár Timchenko V.A. Keď sa stretla náhodou na chodbe, povedala, keď bude výtok pripravený a bol prepustený, bez toho, aby vykonal pooperačné vyšetrenie. Teraz nevieme kam ísť. po akej dobe a či tam ísť.
Je potrebné poznamenať, že sestry sú liečené lepšie ako ošetrujúci lekár Timchenko V.A. Nechceme, aby niekto do tejto nemocnice chodil. Nie je to horšie.

Gynekologické oddelenie Centrálnej klinickej nemocnice Ruskej akadémie vied (nemocničná nemocnica na 4. poschodí). Chcem poďakovať celému tímu oddelenia za vynikajúcu prácu. Vedúci oddelenia je Duhin Armen Olegovich, špecialista najvyššej triedy, ktorý sa venuje práci. Tiež ďakujem Ordiyants Eleny Georgievne, mojej ošetrujúcej lekárke - starala sa o mňa. Títo ľudia robili svoju prácu v pohode, veľmi im ďakovali a Boh im žehnal dobrým zdravím! A sestry a zdravotné sestry.

Ckb spustil recenzie

Recenzie CDB RAS, alergik (dospelý)

IVF v CDB RAS potrebujú recenzie!

TsKB RAS m. Yasenevo

Môj priateľ robil gsg. Keď som sa dozvedel o jej obdivu zo strany personálu a nemocnice ako celku, urobil som gastroskop, myslel som, že to bol problém so žalúdkom, a to sa ukázalo byť toxikózou. Takže samotná nemocnica je veľmi slušná, ľahká a čistá. Lekári benevolentní, počas Gaster hladil moju hlavu a podporovaný slovami. Takže si myslím, že aj ženská, môžete bezpečne ísť. Takýto postup by som však považoval za centrum Kulakova.

Pediatrické oddelenie Centrálnej klinickej nemocnice Ruskej akadémie vied na Fotieve

Polyklinické CDB RAS №2

O CKB rán a partrenrskie pôrod!

Vitajte! A píš, pzh, stimuloval si? S kým ste porodili (priezvisko) a čo ste nemali radi na samotnom narodení?

TsKB SB RAS NOVOSIBIRSK

Novosibirsk TsKB SB RAS

V júli tohto roku tam porodila. Spočiatku som chcel všetko za poplatok, potom som sa rozhodol bez oddelenia, potom som zmenil názor na zaplatenie za lekára) a urobil správnu vec. Musím kim. Všetko sa mi páčilo, áno, bolo to neslušné, hlavnou vecou nie je odporovať a robiť, ako hovorí, a budete favoritom))) a čo sú hygienické podmienky? Normálna nemocnica - NIE Avicenna))) Bol som so všetkým spokojný

Namiesto 5 z 5. Okrem reionty, ale je to také malé veci

Počúvam. Je zaujímavé. Chcem tam ísť

Diastáza (divergencia priamych svalov)

Kolenný kĺb plast alebo manžel športovec

Ďalšie informácie o kvótach pre túto operáciu. Mám tu dvoch príbuzných, ktorí budú meniť kyčelny kĺb podľa kvóty, jeden čaká dva mesiace (MO) a druhý je vymenovaný o dva týždne neskôr (Moskva). Klouby sa dovážajú, všetky pocty - rovnako ako váš účet. Môžete získať prácu?

Existuje taký operačný ortoped - Ogibenin. Zaoberá sa najlepšími klinikami. Veľmi cool špecialista a len dobrý človek, môj manžel pôsobil na kolene a ja po ňom pôjdem po dokončení stráží, profesionálne sa zaoberajúcich športom, kolenami v koši už mnoho rokov a ceny tam sa nevysunú.

A mimochodom, môj manžel, predtým ako sme boli poučení o Ogibeninovi, bol na dvoch konzultáciách a bol aspoň jeden týždeň ohrozený barlami. Na konci, na dvoch nohách po operácii vyšiel, len trochu krívať po dobu troch dní. A sú tu len úžasní anestéziológovia.

plány po neúspešnom pokuse o ekosystémy.

Aj ja sa postupne dostávam k životu po prejazde. Zmením kliniku. Gynekológ mu odporučil, aby si vzal AMG, a ak je ešte znížený, potom choďte na re-eco a ak je to rovnaké, potom si môžete odpočinúť. Tu na začiatku cyklu prejsť. Teraz pre imunológa. Prešiel veľa rôznych testov. Polovica z dôvodu endometriózy a polovica z dôvodu rozpätia ekologicky odlišných protilátok. Ani nálada.

Myslím si, že máte viac sklamania, a preto ste zatiaľ bez nadšenia. ale nič nie je opraviteľné. Čoskoro odídete zo všetkých týchto myšlienok a novými silami smerom k vášmu cieľu. Veľa šťastia vám a že vaše plány sa dajú rýchlo splniť.

Po prvom IVF som mal aj tú istú podmienku, dal som testy silou, mal som pocit, že som vyhorel na tento IVF, teraz po druhom lete a potom, čo nedávajú pokyn k tretiemu pokusu, nechcem nič. veľa šťastia)))

Výber dobrého lekára

Stručne o pôrodniciach v Novosibirsku

No, ako je tu opísané, nechcete)))

Mám príbuzných v 25 zrodil, všetky pravidlá) Nemocnica ako nemocnica))

Spolieham sa viac na profesionalitu lekárov... a všetko ostatné nebude v stredisku v 5 hviezdičkách)))) chcete super duper v avicene a tam vás umyjú za peniaze a lyžicu kŕmenú))

Urobil by som prieskum, "ako, nie" v jednom alebo druhom rd)

Hrozné toalety, žiadne kabíny. Bidet - v kancelárii WC)

Večera o 6. hodine sa ráno prebúdza strašne hlad.

Dodatok sa neposkytuje bez vymenovania pediatra. Ak dieťa uprostred noci plače z hladu - nezaujíma ho, nebudú viesť uchom.

V 25 pôrodniciach som porodila normálnu pôrodnicu, kŕmila ich zmesou Similac každé 3 hodiny, každý je prepravovaný a tam je vaša firma, ak môžete odmietnuť dojčiť. A tam sa lekári nezaujímajú, čo budete naďalej kŕmiť dieťa zmesou alebo prsníkom.

Niečo náhle som sa čudoval, kam porodiť)

Veľký rod.dom. Samostatné všeobecné. Komory pre dve osoby s WC a sprchou. No, áno, naberačka. A kde nie je kopček s nami? :)

dobre, je to len pre skorú výmenu, podpíšu to tam s 37 znamienkom... a môžete tam ísť taxíkom... hlavná vec nie je zdržať proces doma... inak sa tam nemôžete dostať..

Musel som vydržať všetky boje so svojimi dcérami doma... a keď som volal po taxíku a prišiel do rodiny, dom sa ukázal byť 8 otvorení... po 1,5 roku som porodil dcéru, ktorú som mal len čas na klystír

Narodil som centrálnu kliniku. zostal sooooo šťastný. nie je oprava, ale profesionalita je pre mňa dôležitá. Šialene vďačný manažérovi, ktorý prevzal zásielku, pretože keby to nebolo pre mňa samého, mali by ma. a bojovala do posledného pre mňa, ručne mi otvorila krk.

Ehhh... pôrodnica v 15 GKB Vykhino

Ehhh... nemocnica na 15 GKB Vyhmno

príbeh tehotenstva a pôrodu (začiatok)

Aj posledný mesiac som bol 20. novembra 2013.

Moje neskoré narodenie :)

Moja matka je proti môjmu manželovi so mnou v práci. Predtým porodili niektorých a porodili))

Je mi tiež ľúto, že som mu nedovolil ísť ((o čítaní znechucení).

Voľba materskej nemocnice Novosibirsk

Rozhodne komory pre 6 osôb je nočná mora! Ležal som v dvojlôžkovej izbe, bol som už blázon z divokej hystérie detí iných ľudí, pretože som uvážil, že som spal pokojne, ak to nebolo pre výkriky susednej detskej bábiky. Alebo v tom a v tom inom oddelenom pobyte matky a dieťaťa? A o peredachek... Ležíš len 3 dni) nie mesiac! Nuž, raz vám niekto prinesie to, čo potrebujete. Osobne som nepotreboval to, čo bolo privedené, a ja som išiel domov. A o pôrode s manželom, všeobecne nerozumiem téme. Spomínate si na svoj pôrod, keď vyzeráte skôr ako zviera ako človek, zaháknutí do bolesti, takže strašné stonanie! Keď tlačíte a všetko pochádza z vás, takmer odvahu! Prečo sa pozerať na tohto manžela? Nikdy by som sa nedohodol, že môj muž bol v tomto okamihu prítomný. Môj názor, že iba lekári by to mali vidieť, absolútne nič na čo sa pozrieť. Potreboval som len lekárov, a ak by boli niektorí z mojich príbuzných v blízkosti, napríklad, čakal som a snažil sa ma upokojiť alebo mi pomohol, len by ma to rozzúrilo, pretože nikto nebude schopný nič pomôcť a nakoniec táto osoba bude zasahovať a zároveň zasahovať. starosti príliš veľa vidieť všetko. Potrebujete sa starať o svojho manžela. No, to je môj názor. Ak chcete porodiť so svojím manželom, potom prvá možnosť. V akadémii sa mi táto možnosť v zásade páči viac. Moja matka tam tiež porodila)

Bola to rovnaká voľba, chcela som Akademgorodok, bezplatné doručenie s manželom bolo rozhodujúcim plusom, ale ja by som to neurobila, bol pri umývaní auta, a tak sme sa dohodli na 25 rmutoch. Materská nemocnica veľmi veľa! Všetky služby, kancelárie pracujú harmonicky. Pôrodná asistentka chytila ​​zlato. Obávala sa o nás, ako keby boli jej deti, doktor je mladý, priezvisko Kyrgys, ani raz som nepozeral o 4 hodine, ale pri odhalení 8 každých pol hodiny alebo hodiny by mi to pomohlo v tom zmysle, že všetko je pod kontrolou. Pôrodná asistentka vo všeobecnosti počas zverejnenia 9 pomohla natiahnuť krk, snažila sa napnúť v prenatálnej oblasti a odišla do pôrodnice. jednoducho potrebné (primerané, schopné pomôcť, trieť spodnú časť chrbta, dýchať spolu, pracovať kývne, aby sa znížila bolesť, a ako „kúsok“ niečoho natívneho, domáckeho, pretože všetko je zima, nemocnica, ako všade inde. A za peniaze požiadajte svojich príbuzných, aby vám darovali darček pred narodením a zaplatili za partnerstvo. a hovoria: kúpime si kočíky a detské postieľky sami, ale ak chcete niečo darovať, darujte partnerstvo, ktoré potrebujeme.

Som z Krasnoobsk. Narodil som centrálnu klinickú nemocnicu, manžel pracuje na pravej strane, nebolo to vôbec stresujúce ísť každý deň, alebo dokonca 2 krát))) Ale on sám pracoval na sebe v čase nebol obmedzený. O výpise: na vyhlásenie boli zahnaní priatelia z brezy breza. Akonáhle môžete a choďte)))
Manžel odišiel do RD hneď, ako sa rozbila voda. Ale mali sme dohodu, ak pôrod začne náhle a v špičke, potom len sanitku a vezmú ich tam, kde ich budú nosiť. Ukázalo sa, že je všetko dobré)